Nagy Ervin felesekkel készül a szexjelenetekre

Nagy Ervin Kincsem feles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek élete nem könnyű, hiszen a pikáns jelenetek alatt is helyt kell állniuk. Nagy Ervin bevallotta, hogy ő felesekkel szokott felkészülni a filmbéli szexre.

A szexjelenetek forgatása sosem egyszerű, ezt már több külföldi sztártól is hallhattuk. Nincs ez másként itthon sem, a pikáns pillanatok a magyar színészeknek is okoznak nehézséget. Erről mesélt Nagy Ervin, és Petrik Andrea ugyanis a Kincsem című filmben nekik is voltak intim felvételei.

Nagy Ervin a Kincsem című filmben Forrás: Fórum Hungary

Abaházi Csaba faggatta a film két főszereplőjét, először a csókjelenetek kerültek terítékre. A rádiós arra volt kíváncsi, előfordult-e, hogy nagyon elfeledkeztek egymás ajkaiban. "Olyan nem volt, hogy túlfutottunk volna, de azért nem kellett kétszer mondani, hogy kezdjük" - idézi Nagy Ervin szavait a Blikk. "Ezeket a jeleneteket nehezebb forgatni, külön készültünk rá, szűkített stábbal dolgoztunk aznap, és mást nem is vettünk fel" - mondta Petrik Andrea, akinek filmbéli partnere azt is elmesélte, hogy a szexjelenetek előtt neki bizony szüksége van pár felesre.

Előfordult olyan is, hogy öt unicumot ivott meg Nagy Ervin egy intim jelenet előtt.

Nagy Ervin házasságot és gyerekeket tervez új kedvesével, Borbély Alexandrával

Nagy Ervin megtalálta az igazit, csakhogy amikor találkozott Borbély Alexandrával, nem volt egyedülálló. Kapcsolatban élt a kislánya édesanyjával. Úgy döntött azonban, hogy lezárja a múltat és új életet kezd, most pedig boldogabb, mint valaha. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.