Clem Curtis The Foundations énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Clem Curtis, A The Foundations angol zenekar frontembere. 76 éves volt.

A The Foundations 1967-es slágerét, a Baby, Now That I've Found You-t Curtis előadásában az egész világ dúdolta. Ez volt az első olyan sláger, amit multikulturális banda adott elő és a toplisták élére került. Curtist a soul zene egyik úttörőjének tartották - írja a BBC.

Gattyán György új sportágat alapítotthttp://www.life.hu/kult/20170328-gattyan-gyorgy-egy-uj-sportagat-alapitott.htmlEgy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón mutatkozott be az egyre népszerűbb magyar sporteszköz és sportág a Teqball. De hogy pontosan mi is ez, és hogyan kerül a képbe az ország egyik leggazdagabb embere Gattyán György, azt a videónkból megtudhatod. Kult--Nagy Ervin felesekkel készül a szexjelenetekrehttp://www.life.hu/kult/20170328-nagy-ervin-felesekkel-keszul-az-intim-jelenetekre.htmlA színészek élete nem könnyű, hiszen a pikáns jelenetek alatt is helyt kell állniuk. Nagy Ervin bevallotta, hogy ő felesekkel szokott felkészülni a filmbéli szexre. Kult--Íme, az ország legfinomabb tortái - Ezek jutottak a döntőbe http://www.life.hu/kult/20170328-ezek-a-tortak-kerultek-be-az-ev-tortaja-versenybe.htmlIsteni desszertköltemények kerültek be idén is a Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe. Kult--Csomós Mari lett a nemzet színésze az elhunyt Berek Kati helyetthttp://www.life.hu/kult/20170328-csomos-mari-lett-a-nemzet-szinesze.htmlNagyon nagy meglepetésként érte Csomós Marit, hogy őt választották a nemzet színészévé. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi az elismerést. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMegnézheted az Igazából szerelem folytatását - Videó!http://www.life.hu/kult/20170328-itt-az-igazabol-szerelem-folytatasa.htmlTalán az alkotók sem sejtették annak idején, hogy az Igazából szerelem ilyen kultikus film lesz, de a sikere a megjelenése óta töretlen. Végre elkészült a második része, így megtudhatjuk, hogyan alakult a szereplők sorsa! Kult--Gyászhír! Váratlanul elhunyt a Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170326-elhunyt-csendes-laszlo-a-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlGyászol a hazai művészvilág! Váratlanul elhunyt Csendes László Jászai Mari-díjas színművész, az egri Gárdonyi Géza Színház alapító és örökös tagja. Kult--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.