Boldog születésnapot, Terence Hill: 78 éves lett!

Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Denver Film Productions/Denver Film Productions -
Terence Hill születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs olyan, aki nem ismerné Terence Hillt, hiszen az olasz színész megszámlálhatatlanul sok filmben szerepelt, a legtöbbször Bud Spencerrel az oldalán. A spagettiwesternek királya ma 78 éves lett, isten éltesse! 

Terence Hill hiába szerepelt rengeteg filmben egyedül is, Bud Spencerrel közös filmjeik lettek igazán kultikusak. A nevük örökre elválaszthatatlan egymástól, ha már az életben nem is lehetnek együtt. Bud Spencer utoljára tavaly tudta felköszönteni barátját születésnapja alkalmából, Terence Hill idén már nem kap bunyóstársától üdvözletet. Tavaly viszont egy rövid, de annál sokatmondóbb üzenetet kapott, nem sejtve, hogy ez lesz az utolsó. „Barátok egy életre” – ezt írta a Facebook-oldalára Bud Spencer.

Bud Spencer és Terence Hill Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Denver Film Productions/Denver Film Productions

Az örök barátok az Isten megbocsát, én nem című film forgatásakor ismerkedtek meg, habár korábban is összefutottak. Ez volt viszont az a mozi, ahol az ő közös történetük elkezdődött. 1967-ben kötöttek barátságot, és a hosszú idő alatt, amit együtt töltöttek, soha nem veszekedtek. Ezt mondta legalábbis Terence Hill, amikor Bud Spencert búcsúztatták. Nemcsak ők, családjaik is szoros barátságot ápoltak, ami nem szűnt meg Bud Spencer halálával sem. A rajongók számára pedig úgyis mindketten örökké élnek.

Köszöntsük Terence Hillt a 10 legjobb dumával

Bud Spencer és Terence Hill filmjei megunhatatlan klasszikusok, íme a 10 legjobb duma a közös alkotásaikból. Az igazi rajongók azonban maguktól is tudják, hogy mitől olyan dühítő a pisztáciafagyi, vagy azt, hogy mi ad nekünk erőt és mindent lebíró akaratot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Íme, az ország legfinomabb tortái - Ezek jutottak a döntőbe http://www.life.hu/kult/20170328-ezek-a-tortak-kerultek-be-az-ev-tortaja-versenybe.htmlIsteni desszertköltemények kerültek be idén is a Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe. Kult--Gattyán György új sportágat alapítotthttp://www.life.hu/kult/20170328-gattyan-gyorgy-egy-uj-sportagat-alapitott.htmlEgy nagyszabású nemzetközi sajtótájékoztatón mutatkozott be az egyre népszerűbb magyar sporteszköz és sportág a Teqball. De hogy pontosan mi is ez, és hogyan kerül a képbe az ország egyik leggazdagabb embere Gattyán György, azt a videónkból megtudhatod. Kult--Nagy Ervin felesekkel készül a szexjelenetekrehttp://www.life.hu/kult/20170328-nagy-ervin-felesekkel-keszul-az-intim-jelenetekre.htmlA színészek élete nem könnyű, hiszen a pikáns jelenetek alatt is helyt kell állniuk. Nagy Ervin bevallotta, hogy ő felesekkel szokott felkészülni a filmbéli szexre. Kult--Megnézheted az Igazából szerelem folytatását - Videó!http://www.life.hu/kult/20170328-itt-az-igazabol-szerelem-folytatasa.htmlTalán az alkotók sem sejtették annak idején, hogy az Igazából szerelem ilyen kultikus film lesz, de a sikere a megjelenése óta töretlen. Végre elkészült a második része, így megtudhatjuk, hogyan alakult a szereplők sorsa! Kult--Csomós Mari lett a nemzet színésze az elhunyt Berek Kati helyetthttp://www.life.hu/kult/20170328-csomos-mari-lett-a-nemzet-szinesze.htmlNagyon nagy meglepetésként érte Csomós Marit, hogy őt választották a nemzet színészévé. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész nagyon nagy megtiszteltetésnek érzi az elismerést. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoGyászhír! Váratlanul elhunyt a Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170326-elhunyt-csendes-laszlo-a-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlGyászol a hazai művészvilág! Váratlanul elhunyt Csendes László Jászai Mari-díjas színművész, az egri Gárdonyi Géza Színház alapító és örökös tagja. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.