Így viselkedett Hitler gyerekek társaságában - Fotók!

Forrás: NORTHFOTO -
Hitler gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adolf Hitlerről az elmúlt évek alatt rengeteg fotót láthattunk, a nemrég kikerült képek között viszont olyan helyzetben látható, ahogy eddig még nem sokszor: gyerekek társaságában.

Adolf Hitler sok mindent igyekezett titokban tartani az életéről, de ahogy múlnak az évek, egyre több titok derült ki a diktátorról. A többi között fény derült arra is, hogy a Führernek nem két öccse volt, ahogy azt sokáig hitték, hanem 3, ám az egyikük elhunyt nem sokkal azután, hogy megszületett. Később bizarr szexuális szokásait tárták fel az amerikai hírszerzés nyilvánosság elé került dokumentumai alapján.

Hitler egy kislánnyal Forrás: NORTHFOTO

Ezek közül valószínűleg egyiket sem szerette volna Hitler, ha a nyilvánosság elé kerül, most pedig újabb fényképek láttak napvilágot, amelyen a diktátor gyermekek társaságában látható. Akkoriban sokan szerettek volna tőle aláírást kérni, és úgy tűnik ez nem is volt a Führer ellenére.

Hitler gyerekekkel Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.