Így nyílnak Japánban az akácfák: Fotó!

virág akácfa Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szereted a tavaszt, a virágokat, a színekbe öltöző természetet? Ha igen, akkor mindenképp csodáld meg a legfrissebb galériánkat. 

Japánban a tavasz a legcsodálatosabb évszak, hiszen ilyenkor borulnak virágba a akácfák, színes köntösbe öltöztetve ezzel az utcákat. A gyönyörű virágok mesebeli hangulatba képesek repíteni bennünket, igazi melegséget költöztetve ezzel a szívünkbe.

Akácfa virágzás Japánban, az Ashikaga Parkban Forrás: ashikaga.co.jp

Emellett szintén tavasszal kerül megrendezésre a Nagy Wisteria Fesztivál is, amelynek az Ashikaga Park otthont. A helyszín különlegessége, hogy több mint 350 akácfával büszkélkedhet, valamint egy 80 méter hosszú alagúttal is, amely különleges fehérakáccal van borítva.

A parkban olyan fák is találhatóak, amelyek már elmúltak 150 évesek, vagyis a japán kulturális örökség részét képezik. Az alábbi fotókkal szeretnénk bemutatni azt a szépséget, amit valószínűleg élőben sem lehet megemészteni.

/1704/Ilyen201747161520

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Csodás balerinák lepték el Budapest legszebb utcáit és emlékműveit, hogy a táncművészetet a magyar kulturális örökséggel ötvözve különleges fotók készülhessenek. Az eredmény önmagáért beszél: Fotók!
Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairólhttp://www.life.hu/kult/20170324-igy-neznek-ki-ma-a-sakaltanya-cimu-film-sztarjai.htmlAkkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Kult--Ma töltené be 94. életévét Diane Arbus: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170314-ma-lenne-94-eves-diane-arbus.htmlA híres amerikai fényképész ma ünnepelné a 94. születésnapját. A neves nap alkalmából bemutatjuk a művésznő leghíresebb fotóit. Kult--Így viselkedett Hitler gyerekek társaságában - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170403-hitlert-gyerekekkel-fotoztak.htmlAdolf Hitlerről az elmúlt évek alatt rengeteg fotót láthattunk, a nemrég kikerült képek között viszont olyan helyzetben látható, ahogy eddig még nem sokszor: gyerekek társaságában. Kult--Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--Így kreatívkodnak az unatkozó könyvesbolt dolgozók: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-vicces-fotosorozat-keszult-unatkozo-konyvesboltosokrol.htmlUnatkozni talán az egyik legszörnyűbb érzés a világon, ezért mindenki igyekszik magát szórakoztatni, ha éppen nincs semmi tennivalója a munkahelyén. KultOrigoMűvészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!http://www.life.hu/kult/20170216-ijeszto-kepsorozat-egy-ferfi-remalmairol.htmlA 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.