Tim Pigott-Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 évesen hunyt el Tim Pigott-Smith. A színészt pénteken reggel otthonában érte a halál.

Az angol színészt többek között a Titánok harca című filmből, a Nagy Sándor, a hódítóból, a V mint vérbosszúból vagy az Alice Csodaországban-ból ismerhetjük.

„Mély gyásszal jelentem be a szomorú hírt, miszerint Tim Pigott-Smith ma reggel elhunyt. Tim egy nagyszerű színésze volt generációjának. Szeretve és tisztelve volt társai által, és mindig úgy emlékezünk majd meg róla, mint egy úriember és igaz barát" – osztotta meg a hírt ügynöke.

Thinkstock

Eltemették Meggyes Roland Mohamanthttp://www.life.hu/kult/20170330-eltemettek-meggyes-roland-mohaman-zeneszt.htmlSzerda délután kísérték utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt 44 éves Meggyes Roland Mohamant. A búcsúztatóján kevesen – családja, zenésztársai és néhány rajongója – vettek részt. Kult--Eltemették Berek Katithttp://www.life.hu/kult/20170325-eltemettek-berek-kati-szinesznot.htmlBerek Kati életének 87. évében, hosszan tartó betegség után, február 26-án hunyt el. Rajongói és a színészszakma képviselői március 24-én a Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára a Nemzet Színészét. A színésznőtől Székhelyi József, Bodrogi Gyula, Molnár Piroska, Mácsai Pál, Bánsági Ildikó, Galkó Balázs, Tordy Géza, Papadimitriu Athina és Jordán Tamás búcsúzott. Kult--Háry Estély - Gyönyörű felségével Győrfi Pál is részt vetthttp://www.life.hu/kult/20170226-hary-estely-gyonyoru-felsegevel-gyorfi-pal-is-reszt-vett.htmlAhogyan 2016-ban, úgy idén is részt vett Győrfi Pál és felesége a Magyar Állami Operaház rendezvényén, amelyet idén Háry Estélynek neveztek el. KultOrigoMegsértette a szabályzatot, visszavonták az Oscar-jelöléséthttp://www.life.hu/kult/20170226-az-amerikai-filmakademia-visszavonta-greg-p-russel-hangmernok-oscar-dij-jeloleset-a-hangkeveres.htmlVisszavonta Greg P. Russel hangmérnök Oscar-díj-jelölését hangkeverés kategóriában az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szombaton, mert a jelölt megsértette a filmakadémia kampányolási szabályzatát, vétett a lobbizási előírások ellen. Kult--Jane Fonda és Nicole Kidman is megkapta a német Arany Kamera-díjathttp://www.life.hu/kult/20170305-jane-fonda-es-nicole-kidman-is-megkapta-a-nemet-arany-kamera-dijat.htmlJane Fonda életművéért, Nicole Kidman pedig a legjobb nemzetközi színésznőként kapta meg az Arany Kamera-díjat szombaton Hamburgban. Kult--Kisebb lett a tizenévesek szókincsehttp://www.life.hu/kult/20170305-csokkent-a-tizenevesek-szokincse-ez-az-ok.htmlTöbb kutatás is bizonyítja, hogy a tizenéves generációnak kisebb a szókincse érzelmei kifejezésére – mondta Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.