sírgyalázás Romy Schneider sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda borzalmas tettek elkövetésére képesek egyesek! Sokkoló, ami Romy Schneider sírjával történt.

A Sissi hercegnőt alakító Romy Schneider sírját ismeretlen tettesek felnyitották – adta hírül a francia lap, a Le Figaro, rendőrségi forrásokra hivatkozva. Az újság szerint eltolták a sír tetejét, aztán felnyitották a színésznő nyughelyét. A hatóságok vizsgálják az ügyet, de a tettes még nincs meg.

Romy Schneider és első házasságából született fia, David Forrás: Youtube

Romy Schneider 1938-ban született Ausztriában, és 1982. május 28-án, 43 évesen halt meg Párizsban. Sokan öngyilkosságról beszélnek, de a hivatalos jelentések szerint a legendás színésznő szívelégtelenség miatt vesztette életét. A pletykák szerint szó szerint megszakadt a szíve, ugyanis pár hónappal korábban veszítette el 14 éves fiát. Gyermeke halálát Romy Schneider nem tudta feldolgozni. A színésznőt Franciaországban, Párizs mellett, Boissy-sans-Avoirban temették el, szeretett fia, David mellett.

Így néz ki Romy Schneider sírja:

/1610/Eroti2016107103848



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.