anyák napja programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május első hétvégéje igazi csemegékkel kedveskedik nekünk: gesztenyevirág-fesztivállal, ízes-ínyes vásárokkal, anyák napi hajókázással, és ha van kedved, még színházba is elmehetsz. Hidd el, nem bánod meg!

A főnök meg én meg a főnök

Truffaldino felcsap pizzafutárnak. Az első kiszállítás a tarantói maffia rettegett főnöknőjéhez viszi – és a kapuban karambolozik a közeli város maffiájának rettegett főnökével. Itt végződhetne a történet. De van tovább, mert ez Olaszország. Eljegyzések, álruhák, félresiklott leszámolások, a szálloda szomszéd szobáiban lakó, egymást nem találó szerelmesek... És Truffaldino észvesztve rohan fel-alá, hogy hirtelen támadt két főnöke összes kívánságát teljesítse. Amitől mindenki csak egyre nagyobb bajba kerül. Szereplők: Vida Péter, Molnár Piroska, Szabó Erika, Bán Bálint, Tóth Eszter, Mózes András, Pindroch Csaba, Fodor Annamária, Tamási Zoltán.

Időpont: 2017. április 29-től folyamatosan
Helyszín: Budapest, Thália Színház

A főnök meg én meg a főnök Forrás: thalia.hu

III. Sümegi gesztenyevirág-fesztivál

A vadgesztenye-virágzás minden tavasszal meghatározza Sümeg hangulatát, már védjegye a városnak. Művészeti bemutatók, kézművesek, gasztronómia, koncertek várják a Sümegre látogatókat.

Időpont: 2017. május 5–7.
Helyszín: Sümeg, Szent István tér 8.

A vadgesztenye-virágzás minden tavasszal meghatározza Sümeg hangulatát Forrás: Thinkstock

Pázmándi ízes-ínyes ünnep és vásár

Az esemény két pillére az ízek harmóniája és a természet sugallta hangulatok. Az évszázadokon át rangos bortermelői hagyományokkal rendelkező terület reneszánszát éli. Különböző borvidékek kézműves boraiból kóstolhatnak, valamint a fatüzelésű sparhelten és sütőben készített ínyencségeket fogyaszthatnak az eseményre ellátogató vendégek.

Időpont: 2017. május 6–7.
Helyszín: Pázmánd, Szerelemvölgyi út

Kézműves borokat alkotó borászok boraiból kóstolhatnak Forrás: Thinkstock

Európa-napi fesztivál

Május 7-én ünnepeljük az Európa-napot. Az Európa-napon Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozásának 13. évfordulóját ünnepeljük, illetve a 60 éve megköttetett római szerződésről és a 30 éves Erasmus-programról is megemlékezünk. Az évfordulók alkalmából a családok és az érdeklődők számos program közül választhatnak, így minden korosztály talál majd kedvére való elfoglaltságot magának: többek között koncertek és különböző kézműves foglalkozások is színesítik a rendezvényt.

Időpont: 2017. május 7.
Helyszín: Budapest, Szabadság tér

Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozásának 13. évfordulóját ünnepeljük Forrás: Thinkstock

Anyák napi hajó

Ha valamivel kedveskedni szeretnél édesanyádnak – a virágon túl.

Időpont: 2017. május 7.
Helyszín: Siófok, Hajóállomás

Anyák napi hajó Forrás: siofokportal.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.