Programajánló, május 11–14.

Forrás: Thinkstock -
falunap MAXCITY2017 fesztivál program programajánló bortúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő programok várnak ezen a hétvégén is: bortúrák, hamisítatlan falunapok, lakberendezési szülinapi shopping, fenyővirág-fesztivál és még sok más. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. 

Fenyővirágzás-fesztivál és falunap

Májusban is érdemes Balatonfenyvesre látogatni, hiszen a város többnapos fesztivállal ünnepli függetlenné válását. Főzőverseny, sport, koncertek, ünnepi szentmise várják a látogatókat.

Májusban virágba borulnak a fenyőfák Forrás: Thinkstock

Helyszín: Balatonfenyves
Időpont: 2017. május 11–14.

Mátrai bornapok

Mátrai borok kóstolása, szórakoztató műsorok, népi iparművészek bemutatója és kirakodóvásár, borszentelő szentmise. Gyöngyös város 2017. évi borának kiválasztása.

Egyszerre ismerkedhetsz népi iparművészettel, és kóstolhatsz ínycsiklandozó vörösborokat Forrás: Thinkstock

Helyszín: Gyöngyös, Fő tér
Időpont: 2017. május 12–13.

Minden, ami otthon

Ha szükséged van valamire az otthonodban, vagy csak szeretsz mindig képben lenni a legújabb lakástrendeket illetően, ezen a hétvégén biztosan megtalálod a számításaidat. Kapcsolódj ki, és inspirálódj, találkozz az ismert és népszerű Nikoletti Petra lakberendezővel, kérj bátran tanácsot tőle, ha arra van szükséged. Ha pedig megéhezel, isteni grillételekkel töltődhetsz fel. Ilyen egy igazi 12. szülinapi parti és Birthday Shopping hétvége.

Inspirálódj a Birthday Shopping hétvégén! Forrás: Facebook/MAXCity Lakberendezési Áruház

Helyszín: Törökbálint, MAXCity Lakberendezési Áruház
Időpont: 2017. május 12–14.

Rosalia Fesztivál 2017 – Rosé és Pezsgő Liget

Itt a tavasz, közeleg a nyár, és ennek örömére újra rózsaszínbe öltözik a Liget! Rosé, pezsgő, street food, koncertek és persze szerelem Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválján! Család- és kutyabarát rendezvény!

A Városligetben számos a rozé bort megízlelhetsz ezen a hétvégén Forrás: Thinkstock

Helyszín: Budapest, Városliget
Időpont: 2017. május 12–14.

Szürkebaráttúra

A Bortriatlon első állomása! Tematikus bortúra! Szürkebarát-kóstoló minden részt vevő pincében, sok-sok különleges borral, nyereményjátékkal és egyéb meglepetésekkel. A túra alkalmával boroscímkéket kell gyűjteniük a vendégeknek, három különböző boroscímkét kitűzőre, hat boroscímkét pedig egy palack borra válthatnak be a 3. vagy a 6. pincénél.

Tematikus bortúrán vehetsz részt a badacsonyi borospincékben Forrás: Thinkstock

Helyszín: badacsonyi pincék
Időpont: 2017. május 13–14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.