Különleges fagyikompozíció lett az Év Fagylaltja

Forrás: Alphacoders -
Év fagylaltja túrókrém fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben feszült figyelemmel várjuk az eredményhirdetést, hogy kiderüljön, melyik fagylaltot érdemes leginkább megkóstolni a nyári szezonban. Megszületett az idei eredmény.

Immáron 20. alkalommal rendezték meg az Év Fagylaltja versenyt, és a zsűrinek idén sem volt egyszerű dolga:

94 ínycsiklandó ízvilágból kellett kiválasztani a legjobbat.

Az elmúlt évekhez képest, idén nem volt megkötés az ízek terén, vagyis a cukrászok szabadon szárnyaló képzelettel alkothatták meg a maguk édességét. Mostanában egyre több új ízkombináció került a fagyispultokba, a chilis fagylalttól egészen a sós-édes különlegességekig.

Nagyon különleges ízvilág nyerte el az Év Fagylaltja díjat
Képünk illusztráció Forrás: Alphacoders

A közönség nyitott az új ízekre, de ettől függetlenül még mindig a régi jól bevált gombócok fogynak leginkább: csoki, vanília, puncs, illetve a klasszikus gyümölcsízűek.

Az idei év nyertes fagyija

mascarponés túrókrém sós karamellel,

melyet Eszenyi Ferenc készített.

"Házi főzésű karamella és csokoládé van a fagylaltban, a mascarpones túrókrémet is én kevertem össze, vagyis teljesen gyári alapanyagmentes, a kézműves fagylaltok nyomdokán készítettem el, illetve pirított mogyoródarabkákat is kevertem bele. Mi azt valljuk, hogy jó minőségű alapanyagokból lehet jó minőségű fagylaltot készíteni" - írta meg a Szegedma.

Liptai Claudia szerelme a silány fagylaltok ellen harcol

Pataki Ádám cukrászként fontosnak tartja, hogy minőségi édességet kapjanak az emberek. A nyári szezon sztárjáról, a fagyiról is ez a véleménye. Sok silány minőségűt árulnak, ez ellen venné fel a harcot Claudia szerelme. Olvass tovább itt...
Emlékezetes anya-lánya párosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170529-noi-mozis-generaciok-emlekezetes-anya-lanya-parosok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban az Ó, anyám! című vígjáték, amiben Goldie Hawn és Amy Schumer alakít nyaraló anyát és lányát, ebből a jeles alkalomból pedig mi is listára gyűjtöttük a kedvenc és legfontosabbnak tartott hasonló párosainkat. Kult--A 7 legigazabb idézet Diana hercegnőtőlhttp://www.life.hu/kult/20170529-7-idezet-diana-hercegnotol.htmlDiana hercegnő élete során sokakat segített, nem csoda, ha halála még most is sokaknak fáj, tökkeknek példaképe is volt. Íme, 7 idézet a hercegnőtől, ami megmutatja, milyen jó ember is volt ő. KultAFPMeghalt Litauszki János rendezőhttp://www.life.hu/kult/20170527-meghalt-litauszki-janos-balazs-bela-dijas-rendezo.htmlÉletének 64. évében szombaton elhunyt Litauszki János Balázs Béla-díjas rendező, a közmédia munkatársa –közölte a család az MTI-vel. KultThinkstockMegbotránkoztató rajzok a leszbikus erotikáról (18+)http://www.life.hu/kult/20170527-megbotrankoztato-rajzok-a-leszbikus-erotikarol-gerda-wegenertol.htmlBiztosan ti is találkoztatok Gerda Wegener nevével A dán lány című filmben. Ő volt Einar Wegener felesége, és különleges történetük egyik főszereplője. KultOrigoElhunyt Laura Biagiotti olasz divattervezőhttp://www.life.hu/kult/20170526-eletet-vesztette-laura-biagiotti-hires-divattervezo.htmlMájus 26-án este történt a tragédia, amelyen már az orvosok sem tudtak segíteni. KultThinkstock23 érdekesség A galaxis őrzői-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170524-23-erdekessegek-a-galaxis-orzoi-filmekrol.htmlMár épp a mozikban hasít nagy sikerrel a második rész, így itt az ideje, hogy összegyűjtsünk és átnyújtsunk egy nagy adag kevéssé közismert speciális információt az Űrlord, Mordály, Groot és a társaik filmes kalandjairól. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.