Így reagált Diana halálára Harry herceg: Videó!

Forrás: Northfoto -
halál Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyár végén lesz 20 éve, hogy életét vesztette Diana hercegné. Nemrég kiderült, hogy milyen intézkedéseket vezettek be a hercegné halála után. 

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját. A fiú teljesen össze volt zavarodva, sok mindent nem értett a halálesettel kapcsolatban.

Tina Brown, a hercegnéről szóló hétrészes dokumentumfilm életrajz írója mesélt a tragédiát követő eseményekről. Elmondta, hogy a királyi családban minden a szokásos rend szerint történt tovább, mint Diana halála előtt.

12 éves volt Harry, mikor elveszítette az édesanyját Forrás: AFP/Thomas Coex

A haláleset vasárnap történt, amikor a család templomba szokott járni, ez pedig azon a bizonyos napon sem volt másképp. Nem is említették Diana nevét.

"Igaz, hogy anyu halott?" - kérdezte édesapját a kis Harry.

A királynő azt is elrendelte, hogy minden tévé és rádiókészüléket távolítsanak el az otthonukból, nehogy olyan hírek kerüljenek a két gyermek tudomására, amelyek még jobban felzaklatnák őket - írta meg a DailyMail.

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg

Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.