65 évesen elhunyt Szénich János a a Hobo Blues Band és az EDDA egykori gitárosa

halál Szénich János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 évesen halt meg Szénich János, a legendás gitáros, aki játszott a Hobo Blues Bandben, az EDDA-ban, a Non-Stopban és a Juventusban is.

Hosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Szénich János gitáros, aki játszott Hobo Blues Bandben, az EDDA-ban, a Non-Stopban és a Juventusban is. Halálhírét Hobo közölte a Facebook-oldalán.

Szénich János 1967 óta volt a pályán, énekesként és szerzőként is dolgozott. Az 1978-ban megalakult Hobo Blues Bandbe egy évvel később csatlakozott. A kétnyakú gitárjával és Nem bűn a lustaság feliratú pólójával ismertté vált Szénich János játszott a HBB első, 1980-ban megjelent albumán. 1985-ben rövid ideig volt az EDDA gitárosa. Az elmúlt három évtizedben külföldön, elsősorban Németországban és különböző hajókon zenélt - írja az MTI.

Orrszarvú végzett a magyar ökológussal, Gyöngyi Krisztiánnalhttp://www.life.hu/kult/20170613-orrszarvu-vegzett-a-magyar-okologussal.htmlOrrszarvú végzett Gyöngyi Krisztiánnal, a magyar ökológussal, aki már évek óta az Akagera Nemzeti Parkban dolgozott, a rinocéroszok beszoktatását és a vadőrök kiképzését végezte. KultOrigoElhunyt Errol Christie, híres boxoló http://www.life.hu/kult/20170612-tudorakban-halt-meg-errol-christie-boxolo.html53 éves korában hunyt el Errol Christie, híres boxoló. Rákos megbetegedéssel küzdött. Kult--Meghalt Adam West, a Batman alakítójahttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-adam-west.htmlWest békében hunyt el Los Angeles-i otthonában leukémiában. 88 esztendős volt. Kult--99 éve süllyedt el a magyar Titanic- Fotó!http://www.life.hu/kult/20170609-99-eve-sullyedt-el-a-magyar-titanic.htmlNapra pontosan, 1918. június 10-én, 99 éve süllyedt el a magyar Titanicként is emlegetett SMS Szent István hadihajó. KultOrigoPlayboy-címlapok 30 éve és most - ennyit változtatok a nyuszis magazin ikonjaihttp://www.life.hu/kult/20170609-playboy-cimlapok-30-eve-es-most.htmlA Playboy magazin 7 ikonikus szexszimbólmával újra megalkotta a 30 évvel ezelőtti címlapjait. A végeredmény döbbenetes... Kult--Meghalt Fred J. Koenekamp Oscar-díjas operatőrhttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-fred-j-koenekamp-oscar-dijas-operator.htmlOlyan filmek operatőre volt, mint a Pokoli torony, a Pillangó, vagy A tábornok. 94 éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.