fesztivál hétvége LUPA2017 program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége sem telhet el jobbnál jobb programok nélkül. Mutatjuk, hova érdemes menni a napokban, ha egy kis vidámságra és finom ételekre, italokra vágysz. 

IV. Visegrock

A koncertek és gasztronómiai találkozó helyszíne ismét a Dunakanyar legszebb pontja, Visegrád. Megannyi zenekar, műfaj és íz vár benneteket június 16-17-én pénteken és szombaton: Skorpió, P. Box, Tűzkerék XT, Tunyogi Péter emlékzenekar, Török Ádám és a Mini, Twin City, Rockin Rockcats.

Helyszín: Visegrád
Időpont: 2017. június 16-17.

IV. Visegrock a koncertek és gasztronómiai találkozó helyszíne (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Ceglédi Laskafesztivál – Nemzeti vágta előfutam

Minden évben közel 60 főzőhelyen mérik össze a szakácsok és amatőr mesterek a tudásukat. A helyszínen ceglédi, Cegléd környéki és az ország több tájegységének híres-neves borászai teszik közszemlére arany, ezüst és országos hírű boraikat, sőt a kilátogatók egy tucat pálinkafőzde nedűit is megízlelhetik majd. Legyen az laskakóstolás, egy kellemes sörözés a szaletli alatt, népdal- vagy táncbemutató, délutáni gyerekműsor vagy éjszakai utcabál, bármire is van igényed, ezen a fesztiválon megtalálod, és egészen biztos, hogy kellemes emlékekkel térsz majd haza.

Helyszín: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont
Időpont: 2017. június 16-18.

Ceglédi Laskafesztivál Forrás: laskafesztival.hu

Kürtőskalács- és rétesfesztivál

A sok-sok kürtőskalács és rétes finomságon kívül remek programok várnak minden kicsit és nagyot, vetélkedők, játékok, nyeremények, tombola, szerencsekerék, vidámpark, kézművesvásár, sültek és egyéb étel-ital!

Helyszín: Kecskemét, Vadaskert előtti park
Időpont: 2017. június 17-18.

Kürtőskalács- és rétesfesztivál Kecskeméten (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock
Trey Ratcliff fotós Budapestre látogatott http://www.life.hu/kult/20170601-trey-ratcliff-fotos-budapestre-latogatott-es-fotosturat-szervezett.htmlMájus utolsó napján európai fotós körútjának keretében Budapestre érkezett Trey Ratcliff világhírű fotós és író. Trey meghívta a fotózás szerelmeseit egy közös sétára gyönyörű fővárosunkban és még extra tippeket is adott. KultOrigo22 érdekesség A Karib-tenger kalózai-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170531-huszonketto-erdekesseg-a-karib-tenger-kalozai-filmekrol.htmlMár látható a hazai mozikban is Jack Sparrow kapitány legújabb kalandja, azaz A Karib-tenger kalózai – Salazar bosszúja, mi pedig ebből az alkalomból összegyűjtöttünk egy jó nagy adag érdekességet a sorozat eddigi filmjeiről és legújabb darabjáról. Kult--21 érdekesség az Alien-filmekről http://www.life.hu/kult/20170530-huszonegy-erdekesseg-az-alien-filmekrol.htmlMár látható a mozikban az Alien: Covenant, amely egyszerre szolgál folytatásul az öt évvel ezelőtti Prometheushoz és előzményül A nyolcadik utas: a Halálhoz és klasszikus társaihoz - miközben fényt derít minden idők legfélelmetesebb űrszörnyének eredetére is. Ezen jeles alkalomból pedig az Alien-filmek érdekességeiből szemezgettünk. Kult--Emlékezetes anya-lánya párosok a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170529-noi-mozis-generaciok-emlekezetes-anya-lanya-parosok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban az Ó, anyám! című vígjáték, amiben Goldie Hawn és Amy Schumer alakít nyaraló anyát és lányát, ebből a jeles alkalomból pedig mi is listára gyűjtöttük a kedvenc és legfontosabbnak tartott hasonló párosainkat. Kult--23 érdekesség A galaxis őrzői-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170524-23-erdekessegek-a-galaxis-orzoi-filmekrol.htmlMár épp a mozikban hasít nagy sikerrel a második rész, így itt az ideje, hogy összegyűjtsünk és átnyújtsunk egy nagy adag kevéssé közismert speciális információt az Űrlord, Mordály, Groot és a társaik filmes kalandjairól. KultOrigoVándor Éva: „Akit szeret az ember, azt nem kíméli!”http://www.life.hu/kult/20170517-vandor-eva-uj-darab-augusztus-oklahomaban-kapcsan.htmlÓriási erővel kavarja fel az eddig csendesnek hitt családi állóvizet új szerepében Vándor Éva. A Meryl Streep nyomdokaiba lépő színésznő a Pulitzer- és Tony-díjas Augusztus Oklahomában című darabban éles eszű, könyörtelen családanyát alakít, aki sorra rántja le a leplet az eddig elhallgatott problémákról. A Jászai Mari-díjjal kitüntetett színésznő szerint a szúrós, erős, magányos betegségében mégis esendő nőalak körül felsejlik az örökérvényű igazság, amely szerint sokszor azzal vagyunk a legkíméletlenebbek, akit igazán szeretünk. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.