Meghalt Dukay Nagy Ádám író, költő

Forrás: Thinkstock -
halál Dukay Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 21-én meghalt Dukay Nagy Ádám költő, író. A hírt a barátai közölték a közösségi oldalon.

Dukay Nagy Ádám író, költő, újságíró, kritikus és szerkesztő elhunyt 42 évesen. Június 21-én távozott az élők sorából, a szomorú hírt a barátai közölték a közösségi oldalon. Állítólag több betegséggel is küzdött.

Meghalt Dukay Nagy Ádám Forrás: Thinkstock

Dukay Nagy Ádám 1975-ben született Salgótarjánban. Tanulmányait a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, később pedig az ELTE-n végezte szociológia szakon. 1998 óta könyvkiadói szerkesztő. 1999 óta a Palócföld szerkesztőbizottsági tagja, 2001 óta szépirodalmi rovatvezetője, 2003–2004 között szerkesztője. A Szépírók Társaságának tagja. Verseket, prózákat, recenziókat, kritikákat publikált. Művei az Élet és Irodalom, a Parnasszus, az Új Holnap, a Jelenlét, az Új Ember, az Árgus, a Szépirodalmi Figyelő és az Új Forrás folyóiratokban jelentek meg. 2003-ban Móricz Zsigmond-ösztöndíjban részesült - írja a Litera.

Cserháti Zsuzsa ma lenne 69 éveshttp://www.life.hu/kult/20170622-ma-lenne-69-eves-cserhati-zsuzsa.htmlCserháti Zsuzsa karrierje Táncdalfesztiválon kezdődött, és egy hatalmas visszatéréssel ért véget. Hiába volt elképesztően tehetséges, szakmai és magánéleti gondjai miatt folyamatosan depresszióval küzdött. Az énekesnőt 55 évesen érte a halál, ma még csak 69 éves lenne. Kult--Elhunyt Ezüst György, festőművész http://www.life.hu/kult/20170622-eletet-vesztette-ezust-gyorgy-festomuvesz.html83 éves korában elhunyt Ezüst György, híres magyar festőművész. A művészvilág és az ország fájdalommal búcsúzik tőle.Kult--Múltidézés a Rapülőkkel a Velencei-tónálhttp://www.life.hu/kult/20170622-rapulok-a-velencei-tonal.htmlÖsszeszedtük a Rapülők együttest, hogy a Velencei-tónál egy kis nyáridézésre hívjuk őket. KultOrigoDaniel Day-Lewis visszavonul: nem színészkedik továbbhttp://www.life.hu/kult/20170621-daniel-day-lewis-nem-szineszkedik-tovabb.htmlMeglepő nyilatkozatott tett az Oscar-díjas Daniel Day-Lewis: kijelentette, hogy visszavonul és nem színészkedik tovább. KultAFPGyászhír! Meghalt Prodigyhttp://www.life.hu/kult/20170621-meghalt-prodigy.html42 éves korában meghalt Prodigy, a Mobb Deep tagja. Halálhírét a rapper szóvivője erősítette meg a Pitchforknak kedden. Kult--Jordán Tamás súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/kult/20170618-jordan-tamas-sulyos-balesete.htmlKórház lett a vége egy csúnya esésnek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.