Programajánló július első hétvégéjére

program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tanácstalan vagy, merre indulj el a hétvégén? Csak annyit tudsz, hogy szeretnél kikapcsolódni, hogy szeretnél egy jót mulatni jó társaságban, istenien finom ételek és italok mellett? Akkor ez a programválogatásunk most neked szól! Figyelj csak!

Balaton Fesztivál

A Balaton Fesztivál minden ízében új és formabontó. Páratlan balatoni környezetben és belépőjegy nélkül. Ingyenes családi, gasztrofesztivál - 16 sztárfellépő, ínyencségek testnek és léleknek!

Időpont: 2017. június 29 - július 2.
Helyszín: Balatonkenese, Széchenyi park

A Balaton Fesztivál a magyar tenger és a gasztronómia szerelmesei számára kihagyhatatlan program Forrás: Facebook/Balaton Fesztivál

VII. Vonyarcvashegyi Kézműves Sörök és Házi Ízek fesztivál

Börkülönlegességekkel, ízletes finomságokkal, kulturális programokkal és kézműves vásárral várja látogatóit a VII. Kézműves Sörök és Házi Ízek Fesztiválja elnevezésű rendezvény.

Időpont: 2017. június 30 - július 2.
Helyszín: Vonyarcvashegy, Kossuth utcai Rendezvénytér

Számtalan kézműves sör közül választhatsz Forrás: Thinkstock

Endrődi-Jókai Bableves Muri

Népszerű gasztronómiai esemény a bableves parti, amit a neves író, Jókai Mór és a neves költő, Endrődi Sándor tiszteletére rendeznek meg minden évben Alsóörsön.

Időpont: 2017. július 1.
Helyszín: Alsóörs, kikötő

Jókai Bableves Forrás: Facebook/Hotel Congeria - Alsóörs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.