Kihantolják Salvador Dalí holttestét

Forrás: Getty Images/Terry Fincher -
holttest apaság kihantolás Salvador Dalí
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy spanyol nő azt álllítja, hogy Salvador Dali az apja, a művészt azért kell kihantolni, mert nincs más biológiai maradvány, amivel ellenőrizni tudnák a nő állítását.

Egy spanyol bíró rendelte el Salvador Dalí kihantolását, hogy rendezni tudják az apasági kérdést, melyet egy spanyol nő vetett fel. Maria Pilar Abel Martínez azt állítja, hogy ő a híres művész eltitkolt lánya. Állítólag a nő édesanyja és Dalí között titkos viszony volt, méghozzá akkoriban mikor a nő Dalí barátainál szolgált háztartási alkalmazottként.

Kihantolják Salvador Dalít Forrás: Getty Images/Terry Fincher

Állítólag Maria anyja sokszor hangoztatta, hogy ő Salvador Dalí gyermeke, de erre semmilyen más bizonyíték nincs. Ahhoz, hogy a kérdést rendezni tudják, kénytelenek egy apasági tesztet végezni, ehhez viszont kénytelenek kihantolni a művészt, mert egyéb mód nincs a nő állításainak megállapítására. Amennyiben a hír igaz, busás örökség ütheti a nő markát, ugyanis Dali vagyona szinte felbecsülhetetlen, többek szerint több száz millió eruós nagyságrendű - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.