Bor, mámor, buli - ez vár rád a hétvégén! Programajánló

fesztivál hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobd fel a nyarad - ne maradj le a fesztiválokról, legyen szó gasztronómiáról vagy zenés bulikról. Mutatjuk, ezen a hétvégén hova érdemes menni. 

Hatalmas buli Velencén

Hetedik alkalommal, és sorozatban harmadszor lesz EFOTT Velencén. Az idei fesztivál egy nappal hosszabb a szokásosnál, vasárnap este is lesznek koncertek. A zene mellett gasztrokulturális és sportprogramok is szerepelnek a programban. A hétvége legnagyobb durranásai a Hurts, Sean Paul és Tinie Tempah lesznek, de fellép majd a Wellhello, a Halott pénz, a Tankcsapda és Majka is.

Időpont: 2017. július 11-16.
Helyszín: Velence

Hetedik EFOTT Velencén Forrás: Facebook/EFOTT

XVIII. Jazz és a bor fesztiválja

„Jazz és a Bor fesztiválja" egyedi színfolt a Balaton déli partján. Balatonboglár város kiemelt rendezvénye. Nyáron, fesztiválkeretek közepette csempésszük a nyaraló vendégek életébe ezt az igényes műfajt.

Időpont: 2017. július 12-15.
Helyszín: Balatonboglár, Művelődési ház udvara

XVIII. Jazz és a bor fesztiválja Balatonbogláron Forrás: Facebook/Jazz és a Bor fesztivál Balatonboglár

V. Hajdú-ízek fesztiválja

A fesztivál a főzőversenyre alapul legfőképp, mint a névválasztásból is kiderül. A főzőversenyen 3 tagú zsűri fogja elbírálni a csapatokat. Egész napos kulturális műsor lesz látható a színpadon, valamint kísérőprogramként várja önöket vidámpark, ugrálóvár, vásárosok, arcfestés, egészségsátor, a nagy sikerű mesterségek utcája, gasztrototó, fotóverseny stb. A fesztivált sztárvendégek műsora színesíti.

Időpont: 2017. július 15.
Helyszín: Hajdúszovát, az általános iskola udvara

V. Hajdú-ízek fesztiválja Forrás: Thinkstock

IV. Mezőzombori csülökfesztivál

A Tokaj-hegyaljai borvidék kapujában található településen immár negyedik alkalommal szerveznek színvonalas helyi ünnepséget. Idén futóversennyel, vásári mulatságokkal, egy igazán belevaló csülökfőzőversennyel és fantasztikus koncertekkel, szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket Mezőzombor.

Időpont: 2017. július 15-16.
Helyszín: Mezőzombor

IV. Mezőzombori csülökfesztivál Forrás: mezozombor.hu
Minden idők 13 legmegbotránkoztatóbb videoklipje (18+)http://www.life.hu/kult/20170710-minden-idok-legmegbotrankoztatobb-videoklipjei.htmlLegyen szó mozifilmekről, könyvekről, napi hírekről vagy akár videoklipekről, - valljuk be - manapság egyre nehezebb alulról súrolni a közönség ingerküszöbét. Sokan próbálkoznak ezzel a művészvilágban és a filmipar mellett főleg a zeneipar az, ahonnan - dalszövegek és videoklipek formájában - ömlik a nyakunkba az erőszak. Szinte a végtelenségig sorolhatnánk azokat a zeneszámokat, amelyekhez olyan képi világot társítottak a rendezők, amelyek a megjelenésük korában a legtöbb emberben kiverték a biztosítékot – ezek közül válogattunk most 15 darabot, időrendi sorrendben.KultOrigoÖt dögös és kemény csaj, akik miatt érdemes sorozatokat néznihttp://www.life.hu/kult/20170630-dogos-nok-kemeny-nyomozoi-szerepben-a-sorozatokban.htmlVannak olyan szakmák, amiket alapból férfiaknak való munkának gondolunk, pedig ahogy gyakran a valóságban, úgy a képernyőn is, kemény és félelmet nem ismerő nők szintén űzik ezeket a foglalkozásokat. Helyszínelő, nyomozó vagy éppen kriminológus? Igen, ők is lehetnek bevállalós és közben dögös lányok! Összeszedtünk pár igazán csinos karaktert, akik miatt érdemes bűnügyi sorozatokat nézni. Kult--A filmvászon legütősebb lány- és legénybúcsúihttp://www.life.hu/kult/20170626-masnapos-pasik-ronda-ugyek-es-csajok-hajnalig-a-filmvaszon-legutosebb-lany-es-legenybucsui.htmlMár látható a mozikban a Csajok hajnalig, amelyben Scarlett Johansson és barátnői keverednek mindenféle súlyos kalandokba egy lánybúcsú alkalmából — rácsatlakozva ezzel egy utóbbi időben nagyon felkapottá váló filmes trendre. Aminek most bemutatjuk a legemlékezetesebb példáit, azaz következzenek a kedvenc mozis lány- és legénybúcsúink! Kult--Amikor a csajok a keményebbek: ők a filmvászon legvagányabb akcióhősnőihttp://www.life.hu/kult/20170613-akciohosnok-a-filmvasznon.htmlMár látható a mozikban a Wonder Woman, amelyben Gal Gadot amazon hercegnőként jár élen a harcban és az akciózásban az első világháború idején, gyakran saját kezével megóvva a (szeretett) férfiakat. Ennek apropóján pedig listára gyűjtöttük azon nőtársait, akik szinték emlékezetes és emblematikus módon kalandoztak a filmvásznon. Kult--Trey Ratcliff fotós Budapestre látogatott http://www.life.hu/kult/20170601-trey-ratcliff-fotos-budapestre-latogatott-es-fotosturat-szervezett.htmlMájus utolsó napján európai fotós körútjának keretében Budapestre érkezett Trey Ratcliff világhírű fotós és író. Trey meghívta a fotózás szerelmeseit egy közös sétára gyönyörű fővárosunkban és még extra tippeket is adott. KultOrigo23 érdekesség A galaxis őrzői-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170524-23-erdekessegek-a-galaxis-orzoi-filmekrol.htmlMár épp a mozikban hasít nagy sikerrel a második rész, így itt az ideje, hogy összegyűjtsünk és átnyújtsunk egy nagy adag kevéssé közismert speciális információt az Űrlord, Mordály, Groot és a társaik filmes kalandjairól. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.