Robbie Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak.

Persze nem ez az első eset, hogy a brit popénekes meztelenül pózol, ruha nélkül láthattuk már a mostani lemeze első részén is. Felmerül a kérdés, vajon Robbie a magyraországi koncertjén is ledobja-e majd a ruháit? Biztos, sokan nem bánnák, ha így tenne, de addig is be kell érnünk a fotóval.

6 éve a halálra készült Schubert Évahttp://www.life.hu/kult/20170712-6-eve-a-halalra-keszult-schubert-eva-szineszno.htmlKedden délután a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta, hogy meghalt Schubert Éva. A színésznő 86 éves volt. KultMTI/Soós LajosMeghalt Schubert Éva http://www.life.hu/kult/20170711-meghalt-schubert-eva-szineszno.htmlBudapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta, hogy meghalt Schubert Éva. A színésznő 86 éves volt. Kult--Meghalt Adam West, a Batman alakítójahttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-adam-west.htmlWest békében hunyt el Los Angeles-i otthonában leukémiában. 88 esztendős volt. Kult--Faludy Fanny könyvet ír a Faludy Györggyel együtt töltött évekrőlhttp://www.life.hu/kult/20170608-faludy-fanny-konyvet-ir-a-faludy-gyorggyel-egyutt-toltott-evekro.htmlFaludy György özvegye, a 37 éves Fanny könyvet ír az együtt eltöltött évekről. A kötetben megjelennek a költő eddig ismeretlen homoerotikus versei is. Kult--Meghalt Fred J. Koenekamp Oscar-díjas operatőrhttp://www.life.hu/kult/20170610-meghalt-fred-j-koenekamp-oscar-dijas-operator.htmlOlyan filmek operatőre volt, mint a Pokoli torony, a Pillangó, vagy A tábornok. 94 éves volt. Kult--Meghalt Tino Insanahttp://www.life.hu/kult/20170608-meghalt-tino-insana-szinesz.html69 éves korában érte a halál. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.