Harvey Atkin színész rákos megbetegedésben hunyt el 74 évesen

Forrás: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. -
halál Harvey Atkin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú, nagy csatát vívott a rákkal Harvey Atkin színész, de nem sikerült győzedelmeskednie. A sztár 74 évesen távozott az élők sorából.

Harvey Atkin színészt sorozatokból és filmekből is ismerhetjük, de a szinkronizálás sem állt tőle távol. A legtöbben a Cagney & Lacey sorozatban ismerték meg őt, hiszen 95 epizódban is játszott, de szerepelt az ALF-ban is, és az Esküdt ellenségekben is feltűnt, majd a Különleges ügyosztályban. A színész canadai, torontói születésű, és nem nagyon volt előtte művész a családjukban.

Harvey Atkins (B) Marint Kove-val és Carl Lumblyval a Cagney & Laceyben Forrás: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Apjának építkezési cége volt, először Harcey Atkin is ott kezdett el dolgozni, de hamar elcsábította a filmipar. Karrierje 1979-ben indult, amikor beválogatták a Dilibogyók - Táborparádé című film szereplői közé, melyben Bill Murray és Kate Lynch oldalán játszott. Nagyon sok sorozatban és filmben tűnt fel, de már évek óta nem játszik. A színész ugyanis súlyos betegséggel küzdött: rákos volt. Nagy csatát vívott a gyilkos kórral, hosszú ideig harcot, de sajnos alul maradt. 74 évesen távozott az élők sorából, felesége, fia, lánya, három lánytestvére és öt unokája gyászolja őt - írja a CBC.

Íme, a 2017-es Emmy-jelöltek listájahttp://www.life.hu/kult/20170714--a-2017-es-emmy-jeloltek-listaja.htmlCsütörtökön hozta nyilvánosságra az amerikai televíziós akadémia a 69. Emmy-díj jelöltjeinek listáját, ám egy állandó szereplő hiányzik. A Trónok harca idén kiszorult a mezőnyből, mert túl későn kezdődik az új évada, pedig tavaly 23, tavalyelőtt 24, előtte 19 jelölést kapott! Lássuk, kik kaphatnak díjakat! Kult--Meghalt Martin Landau Oscar-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170717-meghalt-martin-landau.htmlMartin Landau 89 éves volt. Az Oscar-díjas színész tanította Jack Nicholsont, és ő volt a legjobb barátja James Deannek. KultThinkstockElhunyt Anne Golon, az Angelique-regények szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170716-elhunyt-anne-golon-az-angelique-regenyek-szerzoje.htmlElhunyt 95 évesen Anne Golon, a 17. században játszódó Angelique-regények szerzője. A francia írónő pénteken halt meg Versailles-ben.Kult--Így temetik el Schubert Éváthttp://www.life.hu/kult/20170716-igy-temetik-el-schubert-eva-szinesznot.htmlKedd hajnalban, 87 évesen hunyt el Schubert Éva. A művészt az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fővárosi Önkormányzat saját halottjának tekint. A színésznőt az egész ország gyászolja. Lánya a temetéséről árult el részleteket. Kult--Autóbalesetben meghalt Dave Z., zenészhttp://www.life.hu/kult/20170716-autobalesetben-meghalt-dave-z-zenesz.htmlA Russell Allen által vezetett Adrenaline Mob busza defektet kapott, és az országút szélén állt, amikor egy lesodródó kamion belehajtott. A buszban kilencen tartózkodtak, közülük hatan kórházba kerültek, Dave Z., meghalt. Kult--Meghalt a The Walking Dead egyik munkatársahttp://www.life.hu/kult/20170715-meghalt-a-the-walking-dead-munkatarsa.htmlTapasztalt kaszködőr volt John Bernecker, aki nem először dolgozott együtt a The Walking Dead stábjával. Az új évad forgatásán hat métert zuhant. A kórházban belehalt sérüléseibe. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.