Felavatták Somló Tamás sírkövét: kedvenc dalának kottája díszíti

Fotó: Katona Krisztián/somlotamas.hu -
Somló Tamás sírkő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás egy évvel ezelőtt távozott az élők sorából, szerettei most újra összegyűltek a temetőben, hogy megemlékezzenek a nagy zenészről, és felavassák a sírkövét.

Somló Tamás 68 évesen távozott az élők sorából, a Kozma utcai izraelita temetőben helyezték örök nyugalomra. A zenészlegenda rákos megbetegedéssel küzdött, de sokáig nem beszélt a nagy nyilvánosságnak állapotáról. Sajnos nem tudta legyőzni a gyilkos kórt, már egy éve, hogy nincs köztünk a zenész.

Felavatták Somló Tamás sírkövét Fotó: Katona Krisztián/somlotamas.hu

A szerettei újra összegyűltek a temetőben, hogy megemlékezzenek Somló Tamásról, akinek most avatták fel a sírját.

A családtagokon kívül ott volt Presser Gábpr, Frenreisz Károlyt, Horváth Charlie, Závodi János, Hegedűs D. Géza és Tóth Vera is.

Mindannyian közösen imádkoztak, majd elheylezték az emlékezet egy-egy kövét Somló Tamás sírjára. A puritán nyughelyet mindössze az aláírása és egy kotta díszíti, méghozzá kedvenc dalának a kottája - írja a Blikk. Presser Gábor elárulta, hogy a "Ha a csend beszélni tudna" című dal kottája az, amely Tamás legkedvesebb nótája volt, zenéjét Somló szerezte, míg a sláger szövegét Adamis Anna írta.

Megható sorokkal emlékezett Somló Tamásra Tóth Vera

Megható sorokat posztolt a közösségi oldalán Tóth Vera. Így emlékezett Somló Tamásra a híres énekesnő. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Programajánló: július 19-23.http://www.life.hu/kult/20170718-programajanlo-julius-19-23ig.htmlNézegess bikinis lányokat, és ünnepeld a Dunát! És még megannyi remek programlehetőség vár mindenkit ezen a hétvégén. Figyelj csak! KultOrigoHarvey Atkin színész rákos megbetegedésben hunyt el 74 évesenhttp://www.life.hu/kult/20170719-harvey-atkin-szinesz-rakos-megbetegedesben-hunyt-el.htmlHosszú, nagy csatát vívott a rákkal Harvey Atkin színész, de nem sikerült győzedelmeskednie. A sztár 74 évesen távozott az élők sorából. Kult--Vin Diesel 50 éveshttp://www.life.hu/kult/20170718-vin-diesel-50-eves-szuletesnapja-van.htmlFélévszázados, jubileumi születésnapját ünnepli ma Vin Diesel, akit legtöbbször kopasz fejjel, ujjatlan pólóban akciózva láthattunk a filmvásznon - de akadnak azért más jellegű szerepei is a karrierjében, mint ahogyan az a jeles alkalomra született válogatásunkból ki is derül. Kult--Meghalt Martin Landau Oscar-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170717-meghalt-martin-landau.htmlMartin Landau 89 éves volt. Az Oscar-díjas színész tanította Jack Nicholsont, és ő volt a legjobb barátja James Deannek. KultThinkstockElhunyt Anne Golon, az Angelique-regények szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170716-elhunyt-anne-golon-az-angelique-regenyek-szerzoje.htmlElhunyt 95 évesen Anne Golon, a 17. században játszódó Angelique-regények szerzője. A francia írónő pénteken halt meg Versailles-ben.Kult--Így temetik el Schubert Éváthttp://www.life.hu/kult/20170716-igy-temetik-el-schubert-eva-szinesznot.htmlKedd hajnalban, 87 évesen hunyt el Schubert Éva. A művészt az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fővárosi Önkormányzat saját halottjának tekint. A színésznőt az egész ország gyászolja. Lánya a temetéséről árult el részleteket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.