Visszatér a Hé, Arnold! mese - Itt az első előzetes

Forrás: Life.hu -
mese Hé, Arnold!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron jelentették be, hogy visszatér az egyik kedvenc mese a 90-es évekből, a Hé, Arndold! Íme, megjött az első előzetes, amit nem lehet nem megkönnyezni.

13 év telt el azóta, hogy az utolsó epizód is elkészült a Nickelodeon sikeres meséjéből a Hé, Arnoldból. A folytatásra persze inkább a mai harmincasok lesznek kíváncsiak, nem pedig a gyerekek, de már most hatalmas rá az érdeklődés. Hétvégén ki is jött az első előzetes. Mielőtt megnénéznétek a teljes videót, mutatnánk a legfontosabb részt: HELGA MÉG MINDIG SZERELMES ARNOLDBA.

Az a nézés Forrás: Life.hu

A Hé, Arnold idén Hálaadáskor tér majd vissza a képernyőre. Reméljük a magyar nézők is hamarosan láthatják a régi, remek szinkronnal.

Társadalmi problémákra hívják fel a figyelmet a mesebeli hercegnőkhttp://www.life.hu/kult/20170508-shannon-dermody-fotos-kepein-tarsadalmi-problemakra-hivjak-fel-a-figyelmet-a-mesebeli-hercegnok.htmlShannon Dermody fotográfus, a philadelpiai Antonelli intézet hallgatója meghökkentő fotósorozatot készített a mesék világa és a valóság szoros összefüggéseiről. KultOrigoKatz Dávid: "Érdemesebb otthon tévézni, mint moziba járni"http://www.life.hu/kult/20150107-eselylatolgatas-a-golden-globe-dijatado-elott.htmlAmennyiben nem probléma, nem kezdenék tárgyszerű értekezésbe, háttérfoszlányokkal a Golden Globe filmes és televíziós díj megszületésének históriájáról, ezzel is bizonyítván járatosságomat a témában. Nem. Én inkább megiszom egy pohár bort. De egyet már a legelején leszögeznék. Érdemesebb otthon tévézni, mint moziba járni.Kult--Jantner Emese: „Nem akartam azt érezni, hogy a baba miatt lemaradok valamiről”http://www.life.hu/kult/20160310-jantner-emese-a-frenak-pal-tarsulat-tancosa-terhes-atadja-a-szerepeit-a-tarsulatban.htmlElképesztő energiák veszik körül, még beszéd közben is táncol a teste. Jantner Emese, a Frenák Pál Társulat táncosa igazi ösztönlénynek vallja magát, aki a színpadon hol végzetes vonzerejével, hol törékenységével bűvöli el a nézőket. Terhessége miatt most egy időre el kell köszönnie a tánctól – erre azonban már régóta készíti magát lelkileg. Addig ugyanis nem szeretett volna gyereket vállalni, amíg nem érezte, hogy mindent elért már szakmailag. Kult--Szomorú tündérmese: elolvastuk Mittelholcz Dóra könyvéthttp://www.life.hu/kult/20141120-mittelholcz-dora-tundermese-kis-szepseghibaval-konyvajanloja-aki-4-evig-kuzdott-a-mehnyakrakkal.htmlReménykedtünk, hogy Dóra története hepienddel ér véget, de sajnos nem így történt. Hiába a küzdelme, a rák legyőzte őt. Maradt viszont egy könyv, hogy emlékezzünk rá és okuljunk az ő "szépséghibájából".Kult--A kis herceg lesz 2015 leggyönyörűbb mesefilmjehttp://www.life.hu/kult/20141211-a-kis-herceg-lesz-2015-leggyonyorubb-mesefilmje.htmlAz örök klasszikus hamarosan új köntösben kerül a mozikba: a francia előzetes alapján lesz mit várni jövőre is!KultOrigoLélegzetelállító mese az internet új sztárjahttp://www.life.hu/kult/20140705-a-duet-cimu-rovid-mese-a-disney-egykori-munkatarsatol-glen-keane-animacios-munkatarsatol.htmlGlen Keane, a Disney egykori munkatársának rövid meséjéért rajong most a fél világ. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.