Meghalt John Heard, a Reszkessetek betörők sztárja

Forrás: Thinkstock -
John Heard Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt pénteken a 80-as és 90-es évek filmjeinek kedvelt sztárja, John Heard  - írja a TMZ.

A lap családi forrásokra hivatkozva arról számol be, hogy a 72 éves színész holttestét szállodai szobájában találták meg. Szóvivője szerint szerdán kisebb hátműtéten esett át, de nem tudni, a beavatozásnak köze van-e a halálához, egyelőre folyik a nyomozás.

John Heardöt a magyar nagyközönség leginkább a Reszkessetek betörőkből - ahol Peter McCallistert, Kevin apját alakította - ismeri. A színészt a A Maffiózók című sorozatban nyújtott alakításáért 1999-ben Emmy-díjra jelölték, amelyben Vin Makazian nyomozó szerepét játszotta.

A színpadon halt meg a francia Barbara Weldens énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20170722-a-szinpadon-halt-meg-a-35-eves-francia-barbara-weldens-enekesno.htmlAz énekesnő egy fesztiválon lépett fel, amikor megállt a szíve. KultOrigoMeghalt Devon Matthews amerikai rádiós, énekes http://www.life.hu/kult/20170716-meghalt-devon-matthews-amerikai-radios-enekes.htmlDevon Matthews haláláról egyelőre annyait tudni, hogy rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, de már nem tudták megmenteni.Kult--Robbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján http://www.life.hu/kult/20170712-robbie-williams-teljesen-pucer-uj-lemeze-under-the-radar-vol-2-boritojan.htmlEddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. KultOrigoMeghalt Schubert Éva http://www.life.hu/kult/20170711-meghalt-schubert-eva-szineszno.htmlBudapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta, hogy meghalt Schubert Éva. A színésznő 86 éves volt. Kult--Robbie Williams teljesen pucér új lemeze borítóján http://www.life.hu/kult/20170712-robbie-williams-teljesen-pucer-uj-lemeze-under-the-radar-vol-2-boritojan.htmlEddig ki nem adott dalaiból készített lemezt Robbie Williams Under The Radar Vol. 2 címmel, amely nem csupán a zenei anyag miatt lehet hatalmas öröm - leginkább a női - rajongóknak. KultOrigoElhunyt Brandon Rogers az America's Got Talent felfedezettjehttp://www.life.hu/kult/20170616-elhunyt-brandon-rogers-az-america-s-got-talent-felfedezettje.htmlA világ egyik legnépszerűbb tehetségkutatójában, az America's Got Talentben tűnt fel Brandon Rogers. A legjobbak közé kerülhetett volna. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.