Életét vesztette Bobby Taylor énekes

halál Bobby Taylor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daganatos betegség miatt hunyt el a 85 éves férfi. 

Bobby Taylor 85 éves korában veszítette életét Hongkongban egy kórházban. Egy korábban diagnosztizált leukémia okozta a férfi halálát, sajnos nem tudták már megmenteni.

A leukémia egyébként is egy agresszív betegség, ami a vérképző sejtekből indul ki, és rendkívül gyorsan szétoszlik a szervezetben.

Leukémia miatt hunyt el a tehetséges zenész Forrás: Thinkstock

Bizonyos információk szerint 15 éven aluli fiatalok esetében, a gyermekkori daganatos betegségek 1/3-a leukémiás megbetegedés.

Taylor 1934-ben született Washingtonban, de az utóbbi években már Hongkongban élt. Egy helyi klubban volt esténként állandó fellépő, rengetegen szerették és gyászolják a zenészt.

Így gyászolják a magyar sztárok a Linkin Park énekesét

Bizonyos információk szerint Chester már régóta küzdött drog- és alkoholfüggőséggel élt, és mint kiderült, sokat foglalkoztatta a halál gondolata egy gyermekkori trauma miatt: fiatalon egy idősebb férfi molesztálta. A hazai sztárok is sorra búcsút vesznek a híres énekestől, a közösségi oldalaikon jelennek meg a fotók és a szívszorító sorok...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.