Életveszélyes helyekről fotóznak a fiatalok: Galéria!

veszély fotóművész galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a két srác nem ismer határokat: bárhová képesek felmerészkedni egy jó fotóért. 

Vitalij Raskalov és Vadim Makhorov ukrán, illetve orosz származású fiatalok, akik a fejükbe vették, hogy a világ legszebb helyeit fogják őrületes magasságokból megörökíteni. Fő érdeklődési körük az építészet, azon belül is leginkább hidak, felhőkarcolók, történelmi helyszínek és katedrálisok feltárása.

Az emberek figyelmét akkor keltették fel, mikor 2014-ben felmásztak a Sanghaji toronyra, amely a világ második legmagasabb épülete. Videókat és fotókat tesznek közzé a látottakról, és egyre nagyobb tömegek követik már a srácok útját.

/1707/_letv201772695849

Meztelen balerinák táncoltak a városban: Fotók!

Jordan Matter fényképész 300 táncossal, 400 helyszínen 150 képet készített. A balettosok anyaszült meztelenül álltak modellt különböző helyeken, káprázatos pózokban. Ugyan ruhát egyáltalán nem viselnek, mégsem a közönségesség vagy az erotika jut a fotókról először eszünkbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.