színésznő Gryllus Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép színésznő külseje teljesen megváltozott... 

igaz, csak egy szerep kedvéért. Hajába ősz tincsek kerültek, és a sminkes is remek munkát végzett. Dorka megmutatta a Facebookon követőinek a fotót, és mellétette "igazi" arcképét is.

Arnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170730-arnold-schwarzenegger-70-eves.htmlArnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeiSzinte hihetetlen, de a még most is látványosan jó formában lévő Schwarzi a mai napon bizonybetölti a hetedik X-et - mi pedig a legemlékezetesebb moziszerepeit összegyűjtve ünnepeljükezt a jeles eseményt. Kult--Tűz miatt 22 ezer nézőt evakuáltak egy barcelonai fesztiválrólhttp://www.life.hu/kult/20170730-tuz-miatt-22-ezer-nezot-evakualtak-egy-barcelonai-fesztivalrol-szombaton-ejjel.htmlHuszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad - adta hírül a helyi tűzoltóság. KultA vizes vb sportolóinak legviccesebb pillanatai: Galéria!http://www.life.hu/kult/20170729-ezek-a-vizes-vb-legviccesebb-pillanatai.htmlA vizes világbajnokság nem vicc, mégis vannak olyan pillanatai, amelyeken nem lehet nem nevetni. Kult--98 éves lett Bálint gazdahttp://www.life.hu/kult/20170728-98-eves-lett-balint-gazda.htmlBálint gazda a mai napig tanítja az embereket a kert megművelésére, a gyönyörű virágok fakasztására, és a természet szeretetére. Ő is ilyen szellemben nevelkedett, és azon van, hogy másoknak is átadja tudását. KultFotó: Szabó Balázs/Life.hu50 éves lett Joey, vagyis Matt LeBlanchttp://www.life.hu/kult/20170725-50-eves-lett-matt-leblanc.html"Na, mi a helyzet?" - ismerősen cseng, ugye? Hányszor hallottuk ezt Matt LeBlanc, vagyis Joey szájából?! Hihetetlen, de a színész július 25-én ünnepli az 50. születésnapját! KultOrigo2017-től jönnek a Dzsamalok és az Adeodáták http://www.life.hu/kult/20170726-ezek-az-idei-evtol-egedelyezett-utonevek.htmlAz elmúlt években is voltak meglepő utónevek, de 2017-től már olyan neveket is kaphatnak a gyerekek, amiket ki sem tudunk ejteni rendesen. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.