37 évesen elhunyt Kovács Edit bokszolónő, nyolcéves kisfia talált rá

Forrás: Thinkstock -
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüstérmes bokszolónak a szíve adta fel a harcot. Edit egyedül nevelte nyolcéves kisfiát. Az egykori sportolót csütörtökön temették el Mátrafüreden.

Edit és fia Balatonszemesen üdültek, a tragédiának semmi előjele nem volt. Edit rendszeres orvosi vizsgálat alatt állt, és rendszeresen edzett.

"A minap rendeztünk a környéken egy kollektívakovácsoló tábort, amelyen Erdei Zsolt szövetségi elnök is megjelent, és bizony nem jutott szóhoz, amint a halálhírről értesült" – mesélte a Borsnak Eperjesi Mihály, a Gyöngyösi AK szakosztályvezetője, aki hozzátette, a klub lehetőségeihez mérten segíti majd az árván maradt kisfiút.

Forrás: Thinkstock

Meghalt Vásári Józsefhttp://www.life.hu/kult/20170804-meghalt-vasari-jozsef-szabaduszo-muvesz.htmlAugusztus 3-án váratlanul elhunyt Vásári József. A művész független filmek és klipek szereplője is volt. Kult--Meghalt Sam Shepardhttp://www.life.hu/kult/20170801-meghalt-sam-shepard-amerikai-szinesz-es-dramairo.htmlCsütörtökön meghalt Sam Shepard amerikai színész és drámaíró – közölte a család az AP hírügynökséggel. A 73 éves művészt kentuckyi otthonában érte a halál. Kult--Gryllus Dorka éveket öregített az arcánhttp://www.life.hu/kult/20170730-gryllus-dorka-eveket-oregitett-az-arcan-egy-szerep-kedveert.htmlA szép színésznő külseje teljesen megváltozott... KultFotó: Margitay Klára/Life.huMeghalt John Heard, a Reszkessetek betörők sztárjahttp://www.life.hu/kult/20170722-meghalt-john-heard.htmlMeghalt pénteken a 80-as és 90-es évek filmjeinek kedvelt sztárja, John Heard - írja a TMZ. Kult--Tűz miatt 22 ezer nézőt evakuáltak egy barcelonai fesztiválrólhttp://www.life.hu/kult/20170730-tuz-miatt-22-ezer-nezot-evakualtak-egy-barcelonai-fesztivalrol-szombaton-ejjel.htmlHuszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad - adta hírül a helyi tűzoltóság. KultA színpadon halt meg a francia Barbara Weldens énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20170722-a-szinpadon-halt-meg-a-35-eves-francia-barbara-weldens-enekesno.htmlAz énekesnő egy fesztiválon lépett fel, amikor megállt a szíve. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.