Pécsi Ildikó szerepajánlatot kapott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő.

"Volt olyan színházigazgató, aki megkeresett az elmúlt napokban, hogy szeretne velem együtt dolgozni. Már maga ez a megkeresés gyógyír a lelkemnek" - nyilatkozta Pécsi a Ripostnak. A színésznő egyelőre türelmet kér minden rajongótól, azt mondja, át kell gondolni az életét, és rendbe kell hoznia magát annyira, hogy ismét a közönség elé állhasson.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Meghalt Francesca Lowe híres brit grafikushttp://www.life.hu/kult/20170806-meghalt-6-honapos-terhesen-francesca-lowe-hires-brit-grafikus.htmlA fürdőszobában találtak rá holtan a híres brit művésznőre. Kult--37 évesen elhunyt Kovács Edit bokszolónő, nyolcéves kisfia talált ráhttp://www.life.hu/kult/20170804-37-evesen-elhunyt-kovacs-edit-bokszolono-nyolceves-kisfia-talalt-ra.htmlA fiatal kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüstérmes bokszolónak a szíve adta fel a harcot. Edit egyedül nevelte nyolcéves kisfiát. Az egykori sportolót csütörtökön temették el Mátrafüreden. KultThinkstockAutóbalesetben meghalt Dave Z., zenészhttp://www.life.hu/kult/20170716-autobalesetben-meghalt-dave-z-zenesz.htmlA Russell Allen által vezetett Adrenaline Mob busza defektet kapott, és az országút szélén állt, amikor egy lesodródó kamion belehajtott. A buszban kilencen tartózkodtak, közülük hatan kórházba kerültek, Dave Z., meghalt. Kult--Arnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170730-arnold-schwarzenegger-70-eves.htmlArnold Schwarzenegger 70 éves: az Osztrák Tölgy legemlékezetesebb szerepeiSzinte hihetetlen, de a még most is látványosan jó formában lévő Schwarzi a mai napon bizonybetölti a hetedik X-et - mi pedig a legemlékezetesebb moziszerepeit összegyűjtve ünnepeljükezt a jeles eseményt. Kult--Tűz miatt 22 ezer nézőt evakuáltak egy barcelonai fesztiválrólhttp://www.life.hu/kult/20170730-tuz-miatt-22-ezer-nezot-evakualtak-egy-barcelonai-fesztivalrol-szombaton-ejjel.htmlHuszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad - adta hírül a helyi tűzoltóság. KultMeghalt John Heard, a Reszkessetek betörők sztárjahttp://www.life.hu/kult/20170722-meghalt-john-heard.htmlMeghalt pénteken a 80-as és 90-es évek filmjeinek kedvelt sztárja, John Heard - írja a TMZ. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.