Ez a 11 hónapos kisfiú is imádja a Szigetet

Forrás: Life.hu -
Sziget 2017 Sziget Fesztivál Sziget Fesztivál 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken este a Sziget Fesztivál csendesebb részén sétáltam, amikor egy szőke kisfiút pillantottam meg apukája karjában...

Gyerekeket egyre sűrűbben látni a Sziget Fesztiválon és számos olyan program van (Vurstli, Cirkusz...), amit ők is élvezhetnek. Az első napok kánikulájában leginkább az esti órákban lehetett rohangáló lurkókat látni a fesztiválon, de ennyire fiatal fesztiválozóval még nem találkoztunk. Amikor megláttuk a szőke fiúcskát nyugodtan nézelődni édesapja karjában, azonnal beszélgetni kezdtünk a családdal.

Hongkongból érkezett a 11 hónapos fesztiválozó. (A fotó a szülők engedélyével készült) Forrás: Life.hu

Az apuka elárulta, hogy Hongkongból érkeztek és a 11 hónapos kisfiúnak ez az első fesztiválja. Ő azonban már rutinosan közlekedik a Hajógyári-szigeten, többször járt a Szigeten, amit nagyon kedvel. A család persze nem sátorban tölti az éjszakát, és nem is szállodában laknak, hanem a fővárosban élő barátaiknál. A kisfiú nagyon nyugodtan viselte a Szigetet és csakis a hőség után hozták ki a szülei. Bár nem mondták, de gyanítjuk, hogy füldugót is kapott, így ringatózott egy-egy koncerten.

Ismertek fiatalabb fesztiválozót? Küldjétek el a sztoriját!

Ezt is a Szigetről jelentjük!

Megtaláltuk a fesztivál legfurcsább és leghangosabb járművét!

Felismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--50 éves lett Joey, vagyis Matt LeBlanchttp://www.life.hu/kult/20170725-50-eves-lett-matt-leblanc.html"Na, mi a helyzet?" - ismerősen cseng, ugye? Hányszor hallottuk ezt Matt LeBlanc, vagyis Joey szájából?! Hihetetlen, de a színész július 25-én ünnepli az 50. születésnapját! KultOrigoZséda kisfia élvezi a zenészek bohém életét - Fotóhttp://www.life.hu/kult/20170805-zseda-kisfia-is-koncertezik.htmlA szólókarrierjének 15. évfordulóját ünneplő énekesnő az idei nyarat is főként koncertezéssel tölti, és amikor csak tudja, magával viszi a kisfiát, aki tiszteletbeli bandatag, és egyben édesanyja legnagyobb kritikusa is. KultOrigoIlyen volt Oláh Ibolya nagy visszatérésehttp://www.life.hu/kult/20170725-olah-ibolya-visszatert.htmlVisszatért a Megasztár első szériájának második helyezettje! Oláh Ibolyan csodás koncertet adott!KultFotó: Polyák Attila - OrigoMeghalt a The Walking Dead egyik munkatársahttp://www.life.hu/kult/20170715-meghalt-a-the-walking-dead-munkatarsa.htmlTapasztalt kaszködőr volt John Bernecker, aki nem először dolgozott együtt a The Walking Dead stábjával. Az új évad forgatásán hat métert zuhant. A kórházban belehalt sérüléseibe. KultOrigoMegnéztük az Anikó#show első részét - kritikahttp://www.life.hu/kult/20170703-aniko-show-nadai-aniko-rtl-gold-kritika.htmlElstartolt az Anikó#show, és lehet fröcsögve hibáztatni az RTL Gold csatornát, hogy már megint lenyomnak egy Mónika-show-t a torkunkon, de ha délután ötkor a tévézők többsége színházközvetítést nézne, akkor tuti azt adná minden kereskedelmi csatorna. De nem ez kell a jó nézettséghez, és erről felesleges is újabb vitát nyitnunk, szóval ugorjunk. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.