Ők a legjobb csajok és pasik a Szigeten - Fotógaléria

Sziget 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azon kívül, hogy ezer meg egy kulturális programon részt vehetünk, bulizhatunk és felszabadulhatuk a Szigeten, a rendezvény az ismerkedésnek is kedvez. 

A kánikulában a csajok (no, és a srácok is) ledobják a ruháikat: villannak a cicik és a hosszú combok, és akár még életre szóló szerelmek is kialakulhatnak. Persze, az sem baj, ha a vonzalomból csupán egy hetes l'amour lesz... mindenképpen feltöltődve zárhatjuk a fesztivált. Ha jó csajokat és klassz pasikat nézedetnél, klikkelj a fotógalériánkra.

/1708/_k_a_2017812131229
Meghalt az eredeti Godzillát alakító japán színészhttp://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-az-eredeti-godzillat-alakito-japan-szinesz-nakadzsima-haruo.htmlMeghalt 88 éves korában Nakadzsima Haruo, az első, 1954-es Godzilla-film címszerepét alakító japán színész.Kult--Pécsi Ildikó szerepajánlatot kapotthttp://www.life.hu/kult/20170806-pecsi-ildiko-szerepajanlatot-kapott-gyogyir-lehet-szamara.htmlEgyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő. Kult--Meghalt Vásári Józsefhttp://www.life.hu/kult/20170804-meghalt-vasari-jozsef-szabaduszo-muvesz.htmlAugusztus 3-án váratlanul elhunyt Vásári József. A művész független filmek és klipek szereplője is volt. Kult--Meghalt Sam Shepardhttp://www.life.hu/kult/20170801-meghalt-sam-shepard-amerikai-szinesz-es-dramairo.htmlCsütörtökön meghalt Sam Shepard amerikai színész és drámaíró – közölte a család az AP hírügynökséggel. A 73 éves művészt kentuckyi otthonában érte a halál. Kult--37 évesen elhunyt Kovács Edit bokszolónő, nyolcéves kisfia talált ráhttp://www.life.hu/kult/20170804-37-evesen-elhunyt-kovacs-edit-bokszolono-nyolceves-kisfia-talalt-ra.htmlA fiatal kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüstérmes bokszolónak a szíve adta fel a harcot. Edit egyedül nevelte nyolcéves kisfiát. Az egykori sportolót csütörtökön temették el Mátrafüreden. KultThinkstock6 éve a halálra készült Schubert Évahttp://www.life.hu/kult/20170712-6-eve-a-halalra-keszult-schubert-eva-szineszno.htmlKedden délután a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala sajtóközleményben tudatta, hogy meghalt Schubert Éva. A színésznő 86 éves volt. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.