Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.

Az 55 éves Cruise-nak, aki közismert arról, hogy nem alkalmaz dublőrt filmjei forgatásakor, egy állványzatról kellett futásból átugornia egy háztetőre, ám rövidet ugrott és nekicsapódott a falnak. A színész láthatóan egy emelőszerkezet-rendszerre volt csatolva, ennek segítségével emelték fel a ház tetejére, ahol erősen bicegve ment oda a stábhoz. Ekkor a stáb az emelőkötél segítségével emelte őt vissza az állványzatra, ahonnan szintén sántítva távozott. Nem tudni, milyen súlyos a sérülése.
A filmet jelenleg Londonban forgatják, Cruise mellett részt vesz benne Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett és Alec Baldwin is.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Így él most Zemlényi Zoltán, a kultikus Hoppárézimi szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170813-igy-el-most-zemlenyi-zoltan-a-kultikus-hopparezimi-szerzoje.htmlEmlékeztk Hoppárézimire? Zemlényi Zoltánt 15 éves korában majdnem halálra gázolta egy Trabant. Kómába esett, szörnyű sérüléseket szenvedett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. Történetéről 1 évvel a baleset után könyvet írt Hoppárézimi címmel - amelyet a nyolcvanas években szinte mindenki elolvasott. Így él a ma már 47 éves háromgyerekes édesapa. Bevétele leginkább abból van, hogy a Deák téren árulja könyveit. KultOrigoŐk a legjobb csajok és pasik a Szigeten - Fotógalériahttp://www.life.hu/kult/20170812-ok-a-legjobb-csajok-es-pasik-a-szigeten-galeria.htmlAzon kívül, hogy ezer meg egy kulturális programon részt vehetünk, bulizhatunk és felszabadulhatuk a Szigeten, a rendezvény az ismerkedésnek is kedvez. KultOrigoPécsi Ildikó szerepajánlatot kapotthttp://www.life.hu/kult/20170806-pecsi-ildiko-szerepajanlatot-kapott-gyogyir-lehet-szamara.htmlEgyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.