38 évesen elhunyt Felföldi Csaba, magyar focista

Forrás: Thinkstock -
halál Felföldi Csaba focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából hétfőn Felföldi Csaba, híres magyar focista. 

A 38 éves sportoló teljesen váratlanul esett össze az utcán, és soha többé nem tudták újraéleszteni. Sajnos a profi sportolók körében az ehhez hasonló fiatalon történő halálesetek hátterében többnyire szívproblémák állnak, ám Csaba esetében nincs megerősített információnk a halál okáról.

A focista volt a Taksony, a Vecsés, a Százhalombatta, a KISE és a Pestszentimre játékosa is, illetve 1998-1999 között Siófokon az NB I-ben játszott. A Pestszentimrei Sport Kör a közösségi oldalán emlékezett meg Csabáról, gyertyagyújtást is rendeztek a tiszteletére - írta meg a 24.hu

Miért halt meg olyan sok híresség 2016-ban? Íme, az okok!

Elég sok világhírű sztártól kellett már elbúcsúznunk ebben az évben, sokkal többtől, mint korábban. Ez azonban nem csak a véletlen miatt történhetett így, megvan a magyarázata!

A Sziget legőrültebb arcai: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170814-ok-a-sziget-legorultebb-arcai.htmlÍme a legőrültebb fesztivál arcok! KultOrigoElhunyt Joe Bologna, színész http://www.life.hu/kult/20170814-eletet-vesztette-joe-bologna-szinesz.htmlAugusztus 13-án hunyt el Joe Bologna, híres színész. Nem tudta leküzdeni a rákot. KultOrigo25 éves lett az Elemi ösztön című film: Videó! (18+)http://www.life.hu/kult/20170812-huszonot-eve-jelent-meg-az-elemi-oszton-cimu.htmlA legendás Elemi ösztön című film idén lett 25 éves. A kerek évforduló alkalmából Sharon Stone egy rövid kisvideót osztott meg a közösségi oldalán. Kult--Így él most Zemlényi Zoltán, a kultikus Hoppárézimi szerzőjehttp://www.life.hu/kult/20170813-igy-el-most-zemlenyi-zoltan-a-kultikus-hopparezimi-szerzoje.htmlEmlékeztk Hoppárézimire? Zemlényi Zoltánt 15 éves korában majdnem halálra gázolta egy Trabant. Kómába esett, szörnyű sérüléseket szenvedett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. Történetéről 1 évvel a baleset után könyvet írt Hoppárézimi címmel - amelyet a nyolcvanas években szinte mindenki elolvasott. Így él a ma már 47 éves háromgyerekes édesapa. Bevétele leginkább abból van, hogy a Deák téren árulja könyveit. KultOrigoMa lenne 54 éves Whitney Houstonhttp://www.life.hu/kult/20170809-54-eves-lenne-whitney-houston.htmlWhitney Houston hatalmas tehetség volt, a Guiness Rekordok könyve szerint ő a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Hangját és dalait mindenki imádta, az egész világnak nagy megrázkódtatás volt a halála: 2012. február 11-én távozott, ma lenne 54 éves. Kult--Meghalt az eredeti Godzillát alakító japán színészhttp://www.life.hu/kult/20170808-meghalt-az-eredeti-godzillat-alakito-japan-szinesz-nakadzsima-haruo.htmlMeghalt 88 éves korában Nakadzsima Haruo, az első, 1954-es Godzilla-film címszerepét alakító japán színész.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.