Meghalt Robert Yancy, Natalie Cole fia

halál Natalie Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő is fiatalon, 65 évesen hunyt el, de a fia még korábban, mindössze 39 évesen követte az anyját. 

Helyi idő szerint hétfő éjszaka bukkantak rá a férfi holttestére a Los Angeles-i otthonában, miután egy bejelentés miatt kiszálltak a helyszínre. A férfin akkor már sajnos nem lehetett segíteni.

Az orvosszakértők eddigi vizsgálatai szerint valószínű, hogy a 39 éves Robert természetes halált halt, ám pontos diagnózist csak a boncolási eredmények után fognak tudni mondani. Állítják, hogy ugyanúgy szívleállás okozhatta a dobos halálát, ahogy az édesanyja esetében is.

Sajnos a családban többen is fiatalon hunytak el szívprobléma miatt, így úgy tűnik, genetikai öröklődés lehet a korai halálozás mögött - írta meg a TMZ.

5 világhírű sztár rejtélyes halálesete

Mikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.