69 évesen elhunyt Jay Thomas, amerikai színész

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Mike Coppola -
halál Jay Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legviccesebb és legkedvesebb embernek tartották Jay Thomas amerikai színészt, aki hosszú betegség után hunyt el. Egyik legismertebb szerepét az Egy úr az űrből című sorozatban játszotta.

Évek óta rákos megbetegedéssel küzdött Jay Thomas, de szervezete feladta a harcot. A színész 69 évesen távozott az élők sorából, sokan a legviccesebb és legkedvesebb embernek tartották őt, akit főként sorozatokból ismerhetnek a nézők.

Jay Thomas 69 évesen távozott Forrás: AFP/2011 Getty Images/Mike Coppola

Legismertebb szerepei közé tartozott Eddie, akit a 80-as évekbeli Cheers című sorozatban formált meg, de ugyanilyen ismert volt Remo DaVinciként is Az egy úr az űrből című televíziós procukcióból. Ezeken kívül évekig játszott még a Murphy Brownban, de feltűnt a Télapu három részében, a Csendszimfóniában, és vendégszerepelt a Dr. Csontban, vagy éppen a NCIS: New Orleansben is - írja a Daily Record.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.