Elhunyt Mireille Darc, színésznő

halál színésznő Mireille Darc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokig kómában volt a francia színésznő, amiből többé már nem ébredt fel. Férje közölte a világgal a szomorú hírt. 

Életét vesztette Mireille Darc, francia színésznő. A 79 éves asszony három napig kómában volt, amiből már többé nem tért magához. Azt nem tudni, hogy Mireille miért került kómába, valószínűleg betegség vagy baleset állhat a dolog hátterében - írta meg a LeMonde.

Íme egy 1962-ben készült kép a szépséges színésznőről Forrás: Collection Christophel/© Les Films Corona / Les Films de la Pleiade/Les Films Corona / Les Films De

Sokan gyászolják az egykor csodálatosan szép asszonyt, aki először manökenként dolgozott Párizsban, és csak ezt követően lett színésznő. Az 1963-as debütálására sokan emlékeznek a Nagy átverés című filmből, amelyet a Szöcske című produkció szerepe követett.

Ezt követően még több tucat filmben láthattuk szerepelni, sőt, még Ezüst Ombu-díjat is kapott 1966-ban. Mireille háromszor ment férjhez, de gyermeke nem született.

Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek: Michael Jackson az első

Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.