Hegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzött

Hegyi Barbara Naptárlányok vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Barbara és kollégái a vetkőzéstől sem riadnak vissza, persze csak akkor, ha a fotónak van valamilyen művészi értéke. Ennek pedig van, hiszen egy színdarabhoz készült!

Hegyi Barbara 51 évesen sem mondott nemet arra, hogy szinte teljesen meztelenül fotózzák le, de nemcsak ő állt a kamera előtt pőrén, hanem kollégái is. A fotó ugyanis nem egy magazinnak készült, hanem egy színdarabhoz. A Naptárlányok című előadás a nők összefogásáról szól, akik mindenáron meg akarták valósítani a barátnőjük ötletét, aki egy kanapét akart vásárolni az egyik kórház onkológiai osztályára.

Hegyi Barbara 51 évesen egy színdarab kedvéért vetkőzött kollégáival együtt Forrás: Magyar Színház

Neki ugyanis egy kényelmetlen fotelban kellett várakozni mindahányszor férjére várt, hogy befejezzék a kezelését. Sajnos azonban a férj elhunyt, ám a nők ötlete megvalósult: meztelen naptárt adtak ki saját képeikkel, hogy támogathassák a kórházat. A történet persze nemcsak erről szól, a Magyar Színház előadásában minden megjelenik, ami az életben: összetartás, rivalizálás, humor, és persze a férjek. A Naptárlányok kedvéért Hegyi Barbara is ledobta a textilt, rajta kívül pedig még Soltész Erzsébet, Udvarias Anna, Tóth Enikő, Bede-Fazekas Anna és Igó Éva is!

A filmvászon legmeghökkentőbb hidrogénezett séróihttp://www.life.hu/kult/20170830-a-filmvaszon-legmeghokkentobb-hidrogenezett-ferfi-seroi.htmlMár látható a mozikban a Logan Lucky című remek vígjáték, amiben Daniel Craig alakít bunkó börtöntölteléket, méghozzá platinaszőkére festett frizurával. Nem ő az első, aki ilyen meglepő eszközhöz nyúl egy szerep kedvéért: listára gyűjtöttük azokat a férfi filmsztárokat, akik nagyon furán festettek szösziként. KultOrigoMeghalt Richard Anderson színészhttp://www.life.hu/kult/20170901-meghalt-richard-anderson.html91 éves korában elhunyt Richard Anderson, a Hatmillió dolláros férfi című ikonikus sorozat sztárja.Kult--Programajánló szeptember elejérehttp://www.life.hu/kult/20170831-programajanlo-szeptember-elejen-fesztival-szinhazi-eloadasok-gasztronomia.htmlLassan beköszönt az ősz, de a hűvösebb napokon sem kell lemondanunk a remek programokról. Bebizonyítjuk! Kult--5 dolog amit még nem tudtál Richard Gere-ről http://www.life.hu/kult/20170831-ma-unnepli-68-szuletesnapjat-richard-gere.htmlRichard Gere egyszerűen megunhatatlan. Talán mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az egyik legsokoldalúbb világsztár. Kult--Meghalt Melissa Bell brit énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20170831-melissa-bell-brit-enekesno-meghalt.htmlA világhírű énekesnőt 53 évesen érte a halál. A hírt az X-Factor nyertes lánya, Alexandra Burke jelentette be Twitteren. Kult--A Pappa Pia elődei: a kedvenc magyar zenés filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20170829-a-pappa-pia-elodei-a-kedvenc-magyar-zenes-filmjeink.htmlMost, hogy a jelek szerint (és a negatív kritikák ellenére) nagy mennyiségben vándorolnak a hazai nézők a mozikba a Pappa piára, idejének éreztük listára gyűjteni a legfontosabbnak tartott és szívünknek kedves magyar zenés filmeket - avagy így is lehet csinálni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.