Így néz ki Gyulányi Eugénia Éva: Fotó!

Forrás: Youtube -
színésznő Gyulányi Eugénia Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanévnyítót és díszdiploma-átadó rendezvényt is tartottak. Ott találkozhattunk Gyulányi Eugénia Évával. 

A szeptember 3-án megrendezett ünnepségen részt vett Gyulányi Eugénia Éva is, akiről nem lehetne megmondani, hogy már elmúlt 100 éves. A híresség már kislány korában, 4 évesen megálmodta, hogy színésznő szeretne lenni.

Gyulányi Eugénia Éva Forrás: Youtube

Éppen ezért érettségi után a Színművészeti Akadémiára járt, ahová elsőre felvették. A tanulmányai után pedig egy évig öszöndíjas volt a Nemzeti Színházban, vagyis fiatal korában is tisztán látszott, hogy a színészet az ő asztala.

Eugénia egész életében imádta a munkáját. 1958-tól 1972-ig az Állami Déryné Színház társulati tagja volt, majd ezután nyugdíjba vonult, de nem tűnt el teljesen a színpadról. 97 éves korában még a Ruttkai Éva színházban szerepelt, 2016-ban pedig a Versünnep Fesztiválon lépett fel.

Felismered? Így néz ki most az Isaura sztárja, Lucelia Santos

A Magyar Televízió 1986-ban vásárolta meg a Rabszolgasors című brazil szappanopera vetítési jogát. A sorozat óriási siker lett, a magyar rajongók még adománygyűjtésbe is kezdtek, hogy kiszabadítsák a sanyarú sorsú Isaurát. De mi lett azóta a főszereplővel? Hogy él a bájos, ám kissé kancsal Lucelia Santos?

7 nagyon furcsa páros a mozibólhttp://www.life.hu/kult/20170904-het-nagyon-furcsa-paros-a-mozibol.htmlMár játsszák a hazai mozik a Sokkal több, mint testőr című filmet, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson alkot nagyon különös duót: az egyikük egy bérgyilkos, a másik pedig egy rá vigyázó testőr. A hasonlóan bizarr párosítások persze nem ritkák a mozivásznon - össze is gyűjtöttük a kedvenceinket! Kult--Pregitzer Fruzsina is megjelent a Szomszédok buliján http://www.life.hu/kult/20170904-pregitzer-fruzsina-egyutt-bulizott-a-szomszedokkal.html30 éves lett a Szomszédok, ezért bulit rendeztek a színészek a harmadik X tiszteletére. Kult--Elhunyt Walter Becker zenész, a Steely Dan együttes alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170903-elhunyt-walter-becker-zenesz-a-steely-dan-egyuttes-alapitoja.html67 éves korában meghalt a legendás Steely Dan jazz-rock együttes alapítója, Walter Becker.Kult--Szeptember 20-án búcsúztatják Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/kult/20170902-szeptember-20-an-bucsuztatjak-loran-lenke-szinesznot.htmlSzeptember 20-án, szerdán búcsúztatják Lorán Lenke Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes és kiváló művészt, aki életének 91. évében múlt vasárnap hunyt el.KultOrigoA filmvászon legmeghökkentőbb hidrogénezett séróihttp://www.life.hu/kult/20170830-a-filmvaszon-legmeghokkentobb-hidrogenezett-ferfi-seroi.htmlMár látható a mozikban a Logan Lucky című remek vígjáték, amiben Daniel Craig alakít bunkó börtöntölteléket, méghozzá platinaszőkére festett frizurával. Nem ő az első, aki ilyen meglepő eszközhöz nyúl egy szerep kedvéért: listára gyűjtöttük azokat a férfi filmsztárokat, akik nagyon furán festettek szösziként. KultOrigoMeghalt a Megperzselt szívek sztárja, Mireille Darchttp://www.life.hu/kult/20170828-meghalt-mireille-darc.htmlVasárnap este újabb legenda távozott az élők sorából: 79 évesen elhunyt a legendás francia színésznő, Mireille Darc. A magyar közönsék főként a Megperzselt szívek Hélénéjeként ismerheti, de számos filmben és sorozatban játszott. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.