Filmet rendezne Vajna Timi, Andy Vajna mindenben támogatja

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Andy Vajna a Magyar Filmgyár alapítása 100. évfordulójának gálaestjén beszélt felesége ambícióiról.

"Az utóbbi időben Timit egyre jobban érdekli a filmezés. Szerepelt már filmben, de inkább a kreatív, alkotó része vonzza a munkának. Már elmondta, szeretne egy rövidfilmet készíteni, és tőlem kért segítséget ehhez. Természetesen amiben csak tudom, támogatom, és lehetőséget teremtek arra, hogy álmai megvalósuljanak. Tehetséges nő, úgyhogy minden esélye megvan, hogy egy különleges alkotást készítsen, de még nagyon kezdetlegesek a tervek. Ha elém áll a teljes ötletével, boldogan támogatom: nincs olyan dolog, amit nem támogatnék, ha látok benne értéket és kreativitást" - nyilatkozta a Blikknek.

"Timivel mi mindig mindent megbeszélünk. Nőként sokszor ő teljesen másképp lát egy-egy szituációt, és sokszor másképp látja a felvetődő probléma megoldását is. Jól tudunk együtt dolgozni, ő is rendkívül kreatív és ötletgazdag, új lendületet hoz a munkába" - tette hozzá Vajna.

A magyar filmgyártás 100. évfordulójára rendezett partin a Life.hu riportere is beszélgetett Vajnával. A filmügyi kormánybiztos amellett, hogy véleményezte, szerinte miért lehet Budapest az új Hollywood, azt is elárulta, vajon sztereotípia-e, vagy tényleg jóban kell vele, illetve a Filmalappal lenni ahhoz a színészeknek, hogy egy jó szerepet megkapjanak. Ha még nem láttad az erről készült videónkat, itt megnézheted:

Bodrogi Gyula elmondta, meddig lesz színpadonhttp://www.life.hu/kult/20170908-bodrogi-gyula-elmondta-meddig-lesz-szinpadon.htmlA Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula is ott volt a Filmgyár 100. évfordulójára rendezett gálán. Törőcsik Mari egykori férje 83 éves. Az interjúban elmondta, mi az, ami fiatalosan tartja, elmesélte, mi az az egy szerepe, amit nem fogadott el, és a nagy titkot is megtudtuk, meddig láthatjuk még a színpadon.KultOrigoHatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokathttp://www.life.hu/kult/20170818-hatalmas-ingyenes-show-zarja-a-nyari-vizes-vilagbajnoksagokat-fina.htmlA vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoÜzent II. Erzsébet a magyar köztársasági elnöknek és a magyaroknakhttp://www.life.hu/kult/20170822-uzent-ii-erzsebet-kiralyno-a-magyar-koztarsasagi-elnoknek-es-a-magyaroknak.htmlAz államalapítás ünnepén üzent a brit királynő. Kult--Pécsi Ildikó szerepajánlatot kapotthttp://www.life.hu/kult/20170806-pecsi-ildiko-szerepajanlatot-kapott-gyogyir-lehet-szamara.htmlEgyre rosszabbul viseli Pécsi Ildikó a családi botrányokat, a harcot volt menyével Pártos Csillával és hogy nem láthatja - már felnőtt - unokáját sem. Most azonban talán megvan a gyógyír, amitől jobban lehetne a 77 éves művésznő. Kult--Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Gryllus Dorka éveket öregített az arcánhttp://www.life.hu/kult/20170730-gryllus-dorka-eveket-oregitett-az-arcan-egy-szerep-kedveert.htmlA szép színésznő külseje teljesen megváltozott... KultFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.