Így gyászolják a rajongók világszerte a Chester Benningtont

öngyilkos öngyilkosság Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenekar a Facebook oldalára tette fel azt a videót, amelyben látható, hogyan gyászolják a rajongók Chester Benningtont. A zenész július 20-án lett öngyilkos. 

Megható videót készített a Linkin Park a Chester Benningtont gyászolók felvételeiből. A zenész halálakor szinte a világon mindenhol megemlékeztek róla, most ezt láthatod a felvételen. "Köszönjük a rajongóknak a rengeteg szeretet és támogatást" - olvasható a posztban.

Bodrogi Gyula elmondta, meddig lesz színpadonhttp://www.life.hu/kult/20170908-bodrogi-gyula-elmondta-meddig-lesz-szinpadon.htmlA Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula is ott volt a Filmgyár 100. évfordulójára rendezett gálán. Törőcsik Mari egykori férje 83 éves. Az interjúban elmondta, mi az, ami fiatalosan tartja, elmesélte, mi az az egy szerepe, amit nem fogadott el, és a nagy titkot is megtudtuk, meddig láthatjuk még a színpadon.KultOrigoHatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokathttp://www.life.hu/kult/20170818-hatalmas-ingyenes-show-zarja-a-nyari-vizes-vilagbajnoksagokat-fina.htmlA vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMeghalt Francesca Lowe híres brit grafikushttp://www.life.hu/kult/20170806-meghalt-6-honapos-terhesen-francesca-lowe-hires-brit-grafikus.htmlA fürdőszobában találtak rá holtan a híres brit művésznőre. Kult--Tom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--Szeptember 20-án búcsúztatják Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/kult/20170902-szeptember-20-an-bucsuztatjak-loran-lenke-szinesznot.htmlSzeptember 20-án, szerdán búcsúztatják Lorán Lenke Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes és kiváló művészt, aki életének 91. évében múlt vasárnap hunyt el.KultOrigoTűz miatt 22 ezer nézőt evakuáltak egy barcelonai fesztiválrólhttp://www.life.hu/kult/20170730-tuz-miatt-22-ezer-nezot-evakualtak-egy-barcelonai-fesztivalrol-szombaton-ejjel.htmlHuszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad - adta hírül a helyi tűzoltóság. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.