Elhunyt a magyar teniszező, Tihanyi Tamás

Forrás: Thinkstock -
halál sportoló Tihanyi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem érti mi történt Tihanyi Tamással, aki mindössze 23 évesen veszítette életét. Szerettei, barátai és a magyar teniszvilág is gyászolja. 

Ismeretlen okok miatt, tragikus hirtelenséggel veszítette életét Tihanyi Tamás, a Tenisz Szabadidő Sport KIub játékosa. Lelkes sportoló és jó ember volt, akinek komoly lehetőségei lehettek volna teniszezőként.

Gyermekkora óta rajongott a teniszért, amit nem csak egy sportnak élt meg, hanem az élete egyik legfontosabb elemének. Tomi egy igazi csapatjátékos volt, akinek mindenkihez volt egy kedves szava. Segítette a kisebbeket, tisztelte az idősebbeket, és a szívügyének tekintett minden sporteseményt.

Komoly tervei voltak az utánpótlás-neveléssel, foglalkozott a klubbal, mindenki szerette őt. Tihanyi Tamás temetése 2017. szeptember 22-én 13 órakor lesz a Gyulavári Református temetőben.

"Búcsúzunk Tőled Tomi, de mosolygós arcodat, kedvességedet soha nem feledjük" - írta meg a BMSExtra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.