Elhunyt a Győri Balett alapító tagja, Horváth Erika

Forrás: Thinkstock -
Győri Balett Horváth Erika táncművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapító tagjától búcsúzik a Győri Balett.

Horváth Erika tagja vol annak az évfolyamnak, aminke tagjai a táncművészi diploma megszerzése után megalapították a Győri Baletett. A társulat élére Markó Ivánt választották. A koreográfus több főszerepet is adott Erikának, aki sosem okozott csalódást. A művésznő halálhírét kedden, a közösségi oldalán közölte a Győri Balett.



Tom Hardy 40 éves - Hollywood angol szívtiprójának legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170918-tom-hardy-legemlekezetesebb-szerepei.htmlA napokban ünnepelte jubileumi, negyvenedik születésnapját Tom Hardy, aki angol szépfiúból lett hollywoodi sztár, és aki hiába szeret minden szerepében morcosan morogni, mégis a legkülönfélébb figurákat képes eljátszani, ráadásul emlékezetes módon. A jeles alkalomból a legfontosabb szerepeiből válogattunk, videók kíséretében. Kult--Interjú Bíró Lajos séffel: A jó ételek vonzzák a turistákathttp://www.life.hu/kult/20170913-interju-biro-lajos-seffel.htmlA gasztronómiai különlegességekre fogékony ínyencek szemében ő nem egy televíziós főzőműsor zsűritagja, hanem a hazai szakácsművészet egyik legenergikusabb és legkülöncebb képviselője, aki nem ismer kompromisszumot, ha minőségről van szó. Idén ősszel a sárvári Spirit Hotelben meghívott vendégszakácsként Bíró Lajos egy vérbeli, magyaros menüsorral kényezteti el a vendégeket. Kult--Emmy 2017: Végre a nőkről szólt az idei díjátadóhttp://www.life.hu/kult/20170918-emmy-gala-2017-tarolt-a-hatalmas-kis-hazugsag-es-a-szolgalolany-meseje.htmlNők, nők, nők – róluk szólt a 2017-es Emmy-gála. Hatalmas kis hazugságok, A szolgálólány meséje, Az alelnök. Ezek voltak a legtöbbet díjazott sorozatok idén, és mindegyik történet központi szereplője egy vagy több erős nő. Mintha végre valami tényleg változna Hollywoodban, ám egyelőre csak a tévében... KultOrigoIlyen vad bulik voltak a '80-as években - Fotó! (18+)http://www.life.hu/kult/20170915-ilyen-vad-bulik-voltak-a-80-as-evekben.htmlA '80-as évek fiataljai komolyan vették a bulizást, őrült estéiket pedig Derek Ridgers fotós örökítette meg az utókornak. KultOrigoElhunyt Tímár Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20170916-elhunyt-timar-zoltan-ciroka-babszinhaz.htmlA Ciróka Bánszínház művésze 54 éves volt. KultOrigoMár az otthonát is alig tudja elhagyni Máthé Erzsi színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170916-mathe-erzsi-szineszno-csontritkulas.htmlÉvek óta küzd a csontritkulással Máthé Erzsi Kossuth-díjas színsznő. A betegség mostanra annyira elhatalmasodott rajta, hogy többet biztosan nem lép színpadra.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.