Lorán Lenke búcsúztató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtartották Lorán Lenke búcsúztatóját a Szent István Bazilikában, ahol beszédet mondott a színésznő egykori igazgatója, Sas József, fogadott unokája, Csonka András és pályatársa, Straub Dezső is. Hogy mit gondol Lorán Lenkéről Sas József és hogyan emlékszik vissza rá Csonka András, a Life.hu videójában elmondják.

Elhunyt a magyar teniszező, Tihanyi Tamás http://www.life.hu/kult/20170920-elhunyt-tihanyi-tamas-magyar-teniszezo.htmlSenki sem érti mi történt Tihanyi Tamással, aki mindössze 23 évesen veszítette életét. Szerettei, barátai és a magyar teniszvilág is gyászolja. Kult--Elhunyt a Győri Balett alapító tagja, Horváth Erikahttp://www.life.hu/kult/20170920-horvath-erika-elhunyt-gyori-balett.htmlAlapító tagjától búcsúzik a Győri Balett.Kult--Tom Hardy 40 éves - Hollywood angol szívtiprójának legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170918-tom-hardy-legemlekezetesebb-szerepei.htmlA napokban ünnepelte jubileumi, negyvenedik születésnapját Tom Hardy, aki angol szépfiúból lett hollywoodi sztár, és aki hiába szeret minden szerepében morcosan morogni, mégis a legkülönfélébb figurákat képes eljátszani, ráadásul emlékezetes módon. A jeles alkalomból a legfontosabb szerepeiből válogattunk, videók kíséretében. Kult--Interjú Bíró Lajos séffel: A jó ételek vonzzák a turistákathttp://www.life.hu/kult/20170913-interju-biro-lajos-seffel.htmlA gasztronómiai különlegességekre fogékony ínyencek szemében ő nem egy televíziós főzőműsor zsűritagja, hanem a hazai szakácsművészet egyik legenergikusabb és legkülöncebb képviselője, aki nem ismer kompromisszumot, ha minőségről van szó. Idén ősszel a sárvári Spirit Hotelben meghívott vendégszakácsként Bíró Lajos egy vérbeli, magyaros menüsorral kényezteti el a vendégeket. Kult--Emmy 2017: Végre a nőkről szólt az idei díjátadóhttp://www.life.hu/kult/20170918-emmy-gala-2017-tarolt-a-hatalmas-kis-hazugsag-es-a-szolgalolany-meseje.htmlNők, nők, nők – róluk szólt a 2017-es Emmy-gála. Hatalmas kis hazugságok, A szolgálólány meséje, Az alelnök. Ezek voltak a legtöbbet díjazott sorozatok idén, és mindegyik történet központi szereplője egy vagy több erős nő. Mintha végre valami tényleg változna Hollywoodban, ám egyelőre csak a tévében... KultOrigoIlyen vad bulik voltak a '80-as években - Fotó! (18+)http://www.life.hu/kult/20170915-ilyen-vad-bulik-voltak-a-80-as-evekben.htmlA '80-as évek fiataljai komolyan vették a bulizást, őrült estéiket pedig Derek Ridgers fotós örökítette meg az utókornak. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.