Coronation Street Liz Dawn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
77 évesen, tüdőtágulaban hunyt el az ikonikus sorozat sztárja.

Liz Dawn színésznőt egy hónapja kezdték gyötörni a fájdalmak, de betegsége már évekkel ezelőtt kialakult. Nemrég tolószékbe kényszerül. Halálhírét a családja közölte: nagyszerű feleséget, anyát, testvért, nagymamát és dédnagymamát vesztettek el. A színésznő családja körében, otthon, békésen távozott.

Liz Dawn Anglia legkedveltebb sorozatában, a Coronation Streetben játszott 34 évig.

Elhunyt Tarján Tamás, József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, kritikushttp://www.life.hu/kult/20170926-elhunyt-tarjan-tamas-jozsef-attila-dijas-irodalomtortenesz.htmlÉletének 68. évében elhunyt Tarján Tamás József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, dramaturg. Kult--Vicces fotósorozat a világban uralkodó rendről http://www.life.hu/kult/20170926-sajatos-rend-uralkodik-a-vilagban.htmlElképesztő fotósorozat került napvilágra, amin egyszerűen lehetetlen nem röhögni. Fantasztikus! Kult--Lezuhant egy hídról és elhunyt a színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20170925-elhunyt-a-szineszlegenda-lezuhant-egy-hidrol.htmlElhunyt a világsztár: belezuhant egy folyóba.KultThinkstockMichael Madsen, Quentin Tarantino kedvenc színésze 60 éves letthttp://www.life.hu/kult/20170925-michael-madsen-60-eves-lett.htmlA mai napon ünnepli hatvanadik, jubileumi születésnapját Michael Madsen, aki a jellegzetesen reszelős hangjával és cápamosolyával oly emlékezetesen formált már meg mindenféle rosszfiúkat a filmvásznon - még akkor is, ha a sztoriban történetesen a jó oldalon állt. Az ünnepeltet a legemlékezetesebb szerepeire visszatekintő videós összeállításunkkal köszöntjük. Kult--Elhunyt Gábor József zongoraművészhttp://www.life.hu/kult/20170924-elhunyt-gabor-jozsef-zongoramuvesz-a-virtuozok-muvesz-munkatarsa.htmlGábor József a Virtuózok tehetségkutató műsor egyik állandó zongorakísérője volt. Kult--Elhunyt Charles Bradley amerikai énekeshttp://www.life.hu/kult/20170924-elhunyt-charles-bradley-amerikai-enekes-gyomorrakban.htmlCharles Bradley hatvannyolc éves volt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.