Chuck Low 89 évesen meghalt

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Coppola -
halál Nagymenők Chuck Low
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öregek otthonában érte a halál a legendás színészt, aki legemlékezetesebb alakítását a Negymenőkben nyújtotta. Chuck Low 89 éves volt. 

89 évesen távozott az élők sorából Chuck Low, akit a legtöbben a Nagymenők című filmből ismerhetnek. A színész formálta meg Morris Keslert, akinek fejéről folyton lecsúszott a parókája. Nem ez volt az egyetlen nagy film, amiben feltűnt, a Pokoli leckében is játszott Brad Pitt, Robert De Niro és Kevin Bacon oldalán, de a Komédia királyában is szerepelt.

Chuck Low 89 évesen elhunyt Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mike Coppola

Chuck Low szerepeit egyébként ingatlanbefektetéseinek köszönheti, sok sztár költözött ugyanis az általa felújított ingatlanokba, így ismerkedett össze Robert De Niróval, aki sok szerepet szerzett neki. A színészt egy örögek otthonában érte a halál - írja az Independent.

Így futott fel Hugh Hefner karrierje http://www.life.hu/kult/20171003-ennek-koszonhetoen-lett-olyan-sikeres-hugh-hefner.htmlMindannyian tudjuk, hogy Hugh Hefner neve egyenlő a Playboy magazinnal. De vajon hogyan kezdődött minden, és minek köszönhető a szexmogul sikere? Kult--Elhunyt Tom Pettyhttp://www.life.hu/kult/20171003-elhunyt-tom-petty-a-vilag-egyik-leghiresebb-dalszerzoje.html66 éves korában szívrohamban meghalt a legendás floridai zenész, világ egyik leghíresebb dalszerzője Tom Petty. KultThinkstockŐfelsége moziba megy: angol királynők a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20171002-kiralynok-a-filmvasznon.htmlMár játsszák a hazai mozik a Viktória királynő és Abdul című filmet, amiben a remek angol színésznő, Judi Dench alakítja a legendás 19. századi angol uralkodónőt. Híres királynőből pedig volt több (sőt van) is az angoloknak a történelem során, és előszeretettel készítettek róluk filmeket - mi pedig összegyűjtöttük közülük a legemlékezetesebbeket. Kult--Elhunyt Gyarmati Gergely, szinkronrendező http://www.life.hu/kult/20171002-elhunyt-gyarmati-gergely.htmlÉletének 47. életévében hunyt el a Grace Klinika és az Agymenők szinkronrendezője.Kult--Így szállították el Hugh Hefner holttestét az otthonából, a Playboy Mansionbőlhttp://www.life.hu/kult/20170930-igy-szallitottak-el-hugh-hefner-holttestet-az-otthonabol-a-playboy-mansionbol.htmlHugh Hefner, a Playboy alapítója, amerikai sajtómágnás szerdán hunyt el Los Angeles-i otthonában. Holttestét halála másnapján szállították el a Playboy Mansionből, családja jelenlétében. Kult--Mága Jenniferen élcelődött a sztárvilág: Mága Zoltán a Facebookon reagálthttp://www.life.hu/kult/20170930-maga-jenniferen-elcelodott-a-sztarvilag-maga-zoltan-a-facebookon-reagalt-ra.htmlÖnálló koncertet ad Mága Jennifer, a rendezvény plakátai pedig az egyik zenei menedzsernek nem tetszettek és gúnyolódni kezdett a lányon. A Facebook-poszt alatt az élcelődésbe több sztár is bekapcsolódott, és belekeverték az ügybe a zenész photoshopbakiját is. Mága Zoltán a Facebookon reagált: El a kezekkel a gyermekemtől! címmel hosszú posztot tett közzé. Felháborodása érthető, az azonban kevésbé, hogy miért zavar bárkit is Jennifer sikere. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.