Megható dolog történt Albert Györgyi sírjával

Forrás: Origo -
Albert Györgyi évforduló sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albert Györgyi halála sokakat megviselt, és úgy tűnik, hiába telt el 9 év, még mindig sokan emlékeznek rá. 

Tegnap, azaz október 3-án volt 9 éve, hogy Albert Györgyi életét vesztette. A 44 évesen elhunyt újságírónő rendkívül okos volt, talpraesett és gyönyörű, de ezeket az értékéket ő sosem látta magában, örökös önértékelési zavarral küzdött.

Hagyta, hogy az első férje évekig fizikálisan bántalmazza, de mindeközben olyan helyekről tudosított, mint az Oscar-gála, és mi nézők, nem is érzékeltük a bajt a képernyőkön át. Később Györgyi egy könyvet írt, hogy megszabaduljon a fájdalmától, amelyben az édesanyja rideg viselkedéséről is mesélt.

Nagyon szépen emlékeztek meg Albert Györgyi haláláról Forrás: Origo

Ezek következményeként depressziós lett, és az első válását követően további viharos kapcsolatok váltakoztak az életében. Végre megtalálta élete párját, de sajnos ekkor a halál maga mellé szólította Györgyit, aki hirtelen szívleállás következtében hunyt el.

A temetőben azóta is mindig akad egy-egy szál friss virág a sírján, tegnap azonban többtucat pompázó növény hevert a neve alatt. Megható, hogy ennyi év után sem feledkeznek meg róla az emberek. A temetőben készült fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.