depresszió művészet ADHD
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes feladatra vállalkozott egy fiatal nő, aki a mentális betegségek világát szerette volna megeleveníteni a maga eszközeivel. 

Az ADHD, a bipolaritás, a depresszió vagy a pánikbetegség mind olyan mentális zavarok, amelyek rendszeres nyugtalanságot, és szinte folyamatos stresszérzetet okoznak a pácienseknél. Az illető sokszor érzi azt, hogy nem fér el a bőrében, és szeretne kitörni abból az őrületből, ami benne lakozik.

A maszkmester pedig ebből kiindulva készítette el a teljes testet elfedő latex borítást, amely tökéletesen ábrázolja azt az állapotot, amit a betegek éreznek. A modell, Suzi Cumming már megjárta a mentális zavarok poklát, ezért húsbavágó részletességgel tudta elmesélni, hogy egy-egy nehezebb időszak milyen tünetekkel jár.

A fotókat pedig egy horrorfanatikus művész, Rick Jones készítette. A modell, a maszkmester és a fényképész munkáját hosszadalmas és részletes felkészülés előzte meg, az eredmény pedig döbbenetes.

/1710/Ment_2017109125710

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.