Íme, 2017 legviccesebb esküvői képei: fotók

esküvő képek vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvői fotók általában romantikusak és könnyfakasztóak, de vannak olyan képek, amik egészen más miatt csalnak könnyeket a szemekbe: íme, a legviccesebb pillanatok a párok nagy napjáról.

Sok keresgélés előzi meg a megfelelő esküvői fotós kiválasztását, hiszen ez egy megismételhetetlen nap, megismételhetetlen pillanatokkal. Általában romantikus és szerelmes felvételek születnek a menyegzőről, de vannak olyan fotósok, aki kiváló tehetséggel örökítik meg az esküvő vicces momentumait is. Íme, egy összeállítás a legjobb képekről, melyek biztosan mosolyt csalnak az arcodra!

/1710/2017_2017101714332
Cher is szerepel a Mamma Mia! folytatásábanhttp://www.life.hu/kult/20171017-cher-is-szerepel-a-mamma-mia-folytatasaban.htmlCher is szerepel a Mamma Mia filmmusical folytatásában. Az Oscar-díjas színésznő, énekesnő a Twitteren közölte a hírt. Kult--Mi történt a Szex és New York sztárjaival? http://www.life.hu/kult/20171016-ez-tortent-a-sorozat-ota-a-szex-es-new-york-sztarjaival.htmlBár a Szex és New York első része óta közel 20 év telt el, ma is az egyik legkedveltebb sorozatok közé tartozik a jelenleg a Sony Max csatornán futó négy New York-i szingli mindennapjainak története. Ki gondolná, hogy a Sarah Jessica Parker és Kim Catrell, azaz Carrie és Samatha megformálói először nemet mondtak a sorozatra? Kult--Lisztháború Spanyolországban: a hatalomátvétel, melynek jótékony célja van: fotóhttp://www.life.hu/kult/20171013-liszthaboru-spanyolorszagban-a-hatalomatvetel-melynek-jotekony-celja-van.htmlEgy spanyol kisvárosban minden évben megrendezik a harcot, melyet liszttel, tojással és színes füstbombával vívnak. Az erről készült fotók első ránézésre olyanok, mintha komoly csatákat vívnának, de igazából ez egy vicces megemlékezés a régmúlt borzalmas eseményeiről. Kult--Galéria: őszinte illusztrációk a mai világról és társadalomról!http://www.life.hu/kult/20171010-oszinte-illusztraciok-a-mai-vilagrol-es-tarsadalomrol.htmlVáltozik a világ, és változnak az értékek is, de vajon maradt-e még? Brutálisan őszinte illusztrációival igyekszik az emberek szemét felnyitni egy művész, és megmutatni, hogy nem jó úton járunk. Kult--Csoda korban élünk: színészek meséltek a színházi darab premierje utánhttp://www.life.hu/kult/20171010-thalia-szinhaz-csoda-korban-elunk-cimu-darabjanak-premierje-utan-a-szineszek-meselnek.htmlAz írók mindig gyanúsak, de ilyen gyanúsak még sohasem voltak... A Thália színház Csoda korban élünk című darabjának premierje után beszélgettünk a színészekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoMennyire ismered a mesék szereplőit? - KVÍZhttp://www.life.hu/kult/20170813-mennyire-ismered-a-mesek-szereploit.htmlBeszélő állatok, csodaszép hercegnők, aranyos gyerek szereplők... A mesék tele vannak szerethető, vicces és olykor félelmetes karakterekkel. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel rájuk. Most letesztelheted tudásod kvízünkkel! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.