Klippremier: íme, a New Level Empire legújabb videója a Belédfulladnék című számhoz

klippremier New Level Empire videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán már mindenki hallotta a rádiókban a Belédfulladnék című számot, de végre megérkezett a fülbemászó, szerelmes dal klipje is. Íme:

Az ősz beköszöntével a New Level Empire mindig jelentkezik egy új dallal! Ez idén sincs másként, hiszen a nyári koncertszezon közepén készítették el legújabb; sorban a 4. magyar nyelvű, rejtélyes című; Belédfulladnék dalukat. A gitár és zongora kísérte visszafogott versszakokat a zenekarra letagadhatatlanul jellemző dinamikus refrén váltja, melyhez szentimentális és eufórikus szöveg társul. Az augusztus végi rádiópremier óta a dal igen szép sikereket ért el, hiszen jelenleg az országos játszási lista 3. helyén áll, a Shazam listán pedig a 2. magyar!

Klippremier: íme, a New Level Empire legújabb videója a Belédfulladnék című számhoz Forrás: New Level Empire

A Belédfulladnék klipje pedig végre elkészült, mely a zenekar elmondása szerint tökéletesen visszaadja a dal hangulatát! Zola szerint a videó két főszereplője profi munkát végzett! "

Kora reggel forgattuk a jelenetek többségét és igencsak cudar időjárásunk volt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.