Elhunyt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes frontembere

Forrás: Thinkstock -
halál Gord Downie Kanada énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta a harcot agydaganata ellen Gord Downie a kanadai Tragically Hit rockegyüttes frontembere. A zenésztől egész Kanada búcsúzik, Justin Trudeau szerint szegényebb lett az országuk.

Az Egyesült Államokban is ismert rockbanda a Tragically Hit, de a legnagyobb népszerűségre szülőhazájukban, Kanadában tettek szert. Az egész orszgában tisztelték és szerették a banda tagjait, most pedig egy emebrként gyászolják az együttes frontemberét, Gord Downie-t. Az énekes komoly betegséggel, agydaganattal küzdött, és már jó ideje nem koncertezett.

Elhunyt Gord Downie Forrás: AFP

Tavaly augusztusban teltházas koncerttel búcsúzott a közönségtől, nem tudott tovább énekelni. Betegségét 2015-ben diagnosztizálták, eddig bírt küzdeni a gyilkos kór ellen. Justin Trudeau kanadai kormányfő könnyezve búcsúzott a zenésztől. "Szegényebb lett az országunk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.