Taylor Swift teljesen meztelennek tűnik új klipjében: videó!

meztelen Taylor Swift klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift egyre sokkolóbb videókat készít: legutóbb dominaként vonaglott a klipben, ezúttal pedig teljesen meztelennek tűnik.

Taylor Swift kedves, bugyuta dalokkal és bájos megjelenésével vált népszerűvé, ezt a képet azonban jobb, ha mihamarabb elfelejtjük róla. Az énekesnő ugyanis egyre vadabb és vadabb klipekkel szolgál, az egyre erősebb dalokhoz. Legutóbb a Despacito hódítását állította meg egy pillanat alatt videójával, most pedig valószínűleg saját csúcsának a megdöntésére készül.

Taylor Swift újabb sokkoló klipje Forrás: Youtube/Taylor Swift

Taylor Swift egy előzetest mutatott csupán a legújabb klipjéből, ami elég filmesre sikerült. Valószínűleg nem kis költségvetésből készült el a klip, a siker ezért garantált, de ehhez azért kell egy kis meztelenség is, vagyis annak a látszata! Az első pillantásra azonban úgy tűnik, mintha nem lenne ruha az énekesnőn.

Moziba csábítanak és ölnek: a filmvászon legbrutálisabb sorozatgyilkosaihttp://www.life.hu/kult/20171020-sorozatgyilkosok-a-filmvasznon.htmlMár a hazai mozivásznakon szedi sorban áldozatait a skandináv krimik egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa a Hóember című filmben - ez alkalomból pedig listára gyűjtöttük azokat a kollégáit, akikre gondolva máig kiráz minket a hideg. Kult--Szexuális zaklatás és a mozi: amikor a vásznon is megjelennek a titkos bűnök (18+)http://www.life.hu/kult/20171021-szexualis-zaklatas-es-a-mozi-amikor-a-vasznon-is-megjelennek-a-titkos-bunok.htmlMással sincsenek tele manapság a hírek, mint az egész Hollywoodot felforgató, Weinstein-féle szexuális zaklatási botránnyal, aminek a hullámai már Magyarországot is elérték. Ennek kapcsán úgy éreztük, ideje összegyűjtenünk azokat a nevezetes filmes momentumokat, amikor hasonló esetek magán a mozivásznon is megjelentek. Köztük egy olyannal, amit egy konkrét Weinstein-zaklatás ihletett. KultOrigoSzalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikereshttp://www.life.hu/kult/20171021-szalay-kriszta-szereti-ha-nem-a-kulseje-hanem-a-jateka-miatt-sikeres.htmlSzalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. Kult--Elhunyt Danielle Darrieux francia színésznőhttp://www.life.hu/kult/20171019-elhunyt-danielle-darrieux-francia-szineszno.htmlSzázéves korában elhunyt Danielle Darrieux, a francia mozi legendás színésznője, aki az egyik leghosszabb karriert tudhat magáénak Franciaországban és Hollywoodban - tudatta családja csütörtökön a francia sajtóval.Kult--Döbbenetes fotósorozat készült súlyos beteg emberekről http://www.life.hu/kult/20171019-fotosorozat-sulyosan-beteg-emberekrol.htmlSophie Klafter egy különös betegségben szenved. Éppen ezért teljesen más szemszögből látja a világot, mint mások. Kult--Klippremier: íme, a New Level Empire legújabb videója a Belédfulladnék című számhozhttp://www.life.hu/kult/20171018-new-level-empire-legujabb-videoja-a-beledfulladnek-cimu-szamhoz.htmlTalán már mindenki hallotta a rádiókban a Belédfulladnék című számot, de végre megérkezett a fülbemászó, szerelmes dal klipje is. Íme: KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.