Tóth Vera hatalmasat bulizott fekete, dögös ruhában: fotó

buli ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera hatalmasat bulizott, újra megmutatta, hogy milyen elképesztően dögös lett, amióta fogyott már 45 kilót. Magabiztossága csak úgy sugárzik a képekről!

Ilyen Tóth Vera, ha bulizik: az énekesnő dögös fekete ruhában indult az éjszakába, és ismét bebizonyította, hogy elképesztően jól néz ki, és jól is érzi magát a hétköznapokabn, ahogy ezen az estén is.

Tóth Vera hihetetlenül csinos!

Több sztár is tiszteletét tette a HalloQueen bulin, melyen a a We Will Rock You musical társulatával együtt mulattak. Az esemény házigazdái a világszerte ismert díszlet- és jelmeztervező Kentaur és felesége Póka Júlia ügyvéd voltak.

Kentaur és felesége voltak a házigazdák

A félelmetes dekoráció és a különleges jelmezek pedig elengedhetetlen kellékeit képezték a nem mindennapi partinak: a musical szereplői - akik nagy erőkkel készülnek a Queen musical november 24-i bemutatójárara - és a művész barátok remekül szórakoztak a díszletbe illő, misztikus környezetben. A legnagyobb sikere Freddie Mercury erre az alkalomra készült életnagyságú szobrának volt, amivel minden vendég boldogan pózolt.

A társulat remekül szórakozott

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.